Italyanin daracik sokaklarinda son surat

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ghost rider halt etmiş...Valla helal olsun...Ama o gün heralde sokağa çıkma yasağı vardı italyada...Ortallıkta kimse yok.....

Yok ohal ilan etmişler ondan öyle boş sokaklar :)

Bana üzerinde oynanmiş gibi geldi video, sanki yapay olarak hızlandırılmış.

edy

o bir yarış . sehir içinde düzenleniyor , yanılmıyorsam.. bunun gibi bir kaç yarış izlemiştim . yapay olduğunu sanmıyorum

hadi görüntü yapayda ses nası yapay olsun
adam basbaya gidiyor deli deli
yolu tam limitlerinde kullanmış, viraja full kapalı girip viraj sonu zor cıkıyor.
helal olsun

o bir yarış . sehir içinde düzenleniyor , yanılmıyorsam.. bunun gibi bir kaç yarış izlemiştim . yapay olduğunu sanmıyorum
Ben de izlemiştim, hatta motordan çekim değil, dışardan çekim olduğu halde "yuh be bu ne hız" demiştim kendi kendime. Motordan görüntü çok daha heyecanlı gözüküyo, hakkaten korktum bi yere girecek diye. Helal olsun ne diyelim :)

o bir cadde yarışı

kesinlikle yarıştalar.videonun başında öndeki motoru geçerken dikkat ettiyseniz motorun üstünde numara var.ve de videonun ortalarına dpğru yolun kenarında bi kalabalık görünüyor.belli ki millet yarışı izlemeye gelmiş.e güzel....

Allah'a havale gidio vallahi :) takdir ettim adrenalin bu olsa gerek..

valla helal olsun adama ya daracık yolda o kadar hızla gidio bide utanmadan on kaldırıyo sanırım :) Valla o ne biçim viraj alısıdır adamlar aşmıs bazı seyleri ya :)

Bana pek abartılı gelmedi. Sonuçta caddeyi çevreleyip bir pist görünümü yapmışlar. Moto rally gibi birşey. Oraları çok iyi bilmeseler böyle kaptırıp gidemezler ki zaten :cherry: . Sakın yanlış anlamayın küçümsemiyorum tabi ki zor bir iş ama onlar için öyle olduğunu sanmıyorum. Ghostrider ile karşılaştırılmasını biraz saçma buldum o kadar :mrgreen: . Emin olun yollar boş olsa nerde gaz kesip nerde fren yapılacağını öğrenseler Türkiyedeki çoğu SS kullanıcısı da yapar bunları. Ben öyle düşünüyorum...

Paylaşım için teşekkürler :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
bu video ingiltereye bağlı olan isle of man adasında yapılan TT yarışlarında çekilmiş..yola dikkatle bakarsanız yoldaki ağaçların ve elektirik direklerinin hatta gidiş tarafına doğru olan duvarların üstüne korumalar yerleştirildiğini görürsünüz arkadaşı yanıltan olay video üzerinde ki it uzantısı ..burası italya değil ..bu adamda gost most değil bir yarışçı

Bana pek abartılı gelmedi. Sonuçta caddeyi çevreleyip bir pist görünümü yapmışlar. Moto rally gibi birşey. Oraları çok iyi bilmeseler böyle kaptırıp gidemezler ki zaten :cherry: . Sakın yanlış anlamayın küçümsemiyorum tabi ki zor bir iş ama onlar için öyle olduğunu sanmıyorum. Ghostrider ile karşılaştırılmasını biraz saçma buldum o kadar :mrgreen: . Emin olun yollar boş olsa nerde gaz kesip nerde fren yapılacağını öğrenseler Türkiyedeki çoğu SS kullanıcısı da yapar bunları. Ben öyle düşünüyorum...

Paylaşım için teşekkürler :cat:

sana katılıyorum gidicegi yolu, virajların egimini bildikten sonra tecrübeli ss kullanan biri böyle video hazırlayabilir.

Buyrun o viraja o hizla yatin gorelim arkadaslar. Ben zaten yaris degil demedim ,,,

Sadece daracik sokaklarda bu hiz beceri ister.Hizli gitmek sorun degil bende hizli gidiyorum bos yolda ama o virajlara o hizla yatip toparlanmak beceri ister ve ben herkezde bu beceri olduguna inanmiyorum , senelerin motor tecrubeme dayanarak.

Süper Moderatör (BBRR)
tabiki o virajda motoru o şekilde yatırmak beceri isterama o yol özel bir yol her sene orda o yarış yapılıyo yani pilotlar yolu ezbere biliyolar ..yardeki asvalta dikkat edin normal bi asvalt değil hiç çatlağı çıkuru tümseği yok ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar