Dizlik İcin yardim..! Acil

arkadaslar dizlik almak istiyorum aklimda su an icin UFO Maksafalı dizlik var kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi yada baska bir marka onerebilirlermi kaliteli bisey almak istiyorum.

tavsiye edebileceginiz marka varsa ve int. uzerinden alabilecegim bir adres verebilirmisiniz...

almayi dusundugum dizlik.

Fiyatı 75 YTL. Feyizoglunda.

44085Al.jpg

ARMODE marka dizlikler var. 20 YTL falan bir şey. Bir süre onlarla idare et, daha sonra bir pantolon al kendine.

Başlığı da "Almak İsteyenler" kategorisine taşıyorum.

Prometheus dostum valla pantalon alicam ama cok para istiyorlar taksitler cogaldi bu hosuma gitti aslinda ama birde bilenlerden fikir aliyim dedim hani diyorum bunu bir kere aliyim bir daha bir daha ugrasmayayim sen ne dersin bu konuda...

150 EURO'ya Revit'in pantolonları var, hem korumalı hem de yağmur geçirmiyor. Al sen şu ARMODE'u, sonra para biriktir biraz. Git al 6 taksitle pantolonu. Hatta 100 EURO'ya Bering falan da var.

150 EURO'ya Revit'in pantolonları var, hem korumalı hem de yağmur geçirmiyor. Al sen şu ARMODE'u, sonra para biriktir biraz. Git al 6 taksitle pantolonu. Hatta 100 EURO'ya Bering falan da var.

bakalim ole yapalim olmadi feyizoglunda 185 YTL ye Held var ama pantalon olayini gormeden almak biraz sacma geliyor. Sence markaya guvenebilirmiyim.

bakalim ole yapalim olmadi feyizoglunda 185 YTL ye Held var ama pantalon olayini gormeden almak biraz sacma geliyor. Sence markaya guvenebilirmiyim.

Helde de fena değil, biraz yumuşak korumaları ama. Revit ya da Bering derim ben. Ayrıca pantolon giyilmeden alınmaz. Netten almaya kalkışma. Olmazsa önce bir yerde dene sonra netten sipariş et.

Prometheus tesekkur ederim o zaman su armode lerden aliyim bi tane pantalonu alana kadar daha sonra satarim birine :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar