MT [İzmir] 22 Kasım / Çarşamba Tayfa Balıkta Toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [izmir] Bu haftaki toplantımızı ders ortamından uzak :cherry: biraz daha farklı bir şekilde keyifli geçirebileceğimiz bir yerde yapalım...

Tayfa balık nezih bir ortamı olan mütevazi bir restaurant;tır. Giden arkadaşlar bilir... Fiyatlarıda oldukça makuldür.. Alsancakta kıbrıs şehitlerindeki bu mekanı bilmeyen bir çok arkadaşımız olduğundan mekana Atatürk lisesi önünde buluşularak toplu gidilecektir... Buluşma saatine yetişemem ben yeri biliyorum direk oraya gelirim diyenlerin dışında tüm arkadaşlarla Lozan meydanındaki Atatürk Lisesi önünde buluşmak ve tayfa balığa geçmek üzere.....

Toplantı Günü : 22 Kasım / Çarşamba

Toplanma saati : 20.00 / Atatürk lisesi önünden hareket : 20.30

Toplantı Yeri : Tayfa Balık

Moderatör (forrap)
Farklı yerlerde toplanmak faydalı olacaktır.
Yeri yinede kısaca tarif etsen olmaz mı?Atatürk lisesinin önüne yetişemeyenler bir şekilde gelmeliler sonuçta:wiinkk:

Atatürk Lisesi önüne yetişemicen galiba tuncer :p arife tarif gerekmez kıbrıs şehitlerinde ismi verilen bir mekanı bulmak zor olmaz çarşamba görüşmek üzere...

Moderatör (forrap)
Kıbrıs şehitleri yazısını görmemişim:)Bir daha 50 işi aynı anda yapmıyacağım,karıştırıyorum birbirine sonra:)
Dediğin gibi Kıbrıs Şehitleri caddesinde adını bildiğin bir mekanı bulmak zor bişey değil...

bu toplantıyada gelemezsem yazıklar olsun bana ..dibimdeeeee tayfa balıkkk:pr:

İnşallah görüşürüz Tayfa Balık'ta...:cat:

Herkese selamlar.
Özer

:bestmt: [izmir] Bu haftaki toplantımızı ders ortamından uzak :cherry: biraz daha farklı bir şekilde keyifli geçirebileceğimiz bir yerde yapalım...
üzere.....

Toplantı Günü : 22 Kasım / Çarşamba

Toplanma saati : 20.00 / Atatürk lisesi önünden hareket : 20.30

Toplantı Yeri : Tayfa Balık

Toplantının sonunda balık yemeğe gidiyoruz dedi. İzmir'de balık deyince Deniz Restorandan başkası aklıma gelmez. Öğlen Ümit (Tunçağ), Aydın (Alam) ve Ahmet (Kilimci) ile zaten Deniz Restoran'daydık ve harika bir şevketi bostanlı lagos kavurma yemiştik. Ama baktım bu kez Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne doğru yürüyoruz. Çocukluğumun, ilk gençlik yıllarımın geçtiği 1462 sokağa yöneldik...

VE SÜRPRİZ...
Evime geldik. Cumbalı antika evime... On beş yıl kadar önce satmıştım. Son zamanlarda balıkçı olduğunu duymuştum ama harabeden farkı yoktu. O ne! Boyanmış, yenilenmiş ve...
Ve kapısında kocaman bir levha asılı. Resmimi çizmişler, altına "-------- bu evde doğdu, sanatının zirvesine bu evde ulaştı" diye yazmışlar...
Gözlerim yaşardı. Muzaffer Başkanımla fotoğraf çektirdik ve akşam yemeğimizi orada yedik.
Adı "Tayfa Balık Evi"... Sahibi İbrahim Göksal çok vefalı bir insan. Evi boşalttığımızda kalan sandıktan çıkanlara sahip çıkmış. Babamın savaş yıllarından kalan ve kaybettiğimi sandığım kalpaklı ve at üstünde iki fotoğrafı şimdi Tayfa'nın duvarlarını süslüyor. 1974 yılında Ankara Sanatçılar Derneğinden aldığım yılın sanatçısı ödülünün çerçeveli yazısı da orada... Ve ben İbrahim beye ------- ailesine ayırdığı köşe için başka resimler de yollayacağım...

Aklınızda olsun kılçıksız sardalyası da çok lezzetli...

bu ünlü kimdir? yav bide yanlış yermiş :queen:

Ben çalışma saatlerimle çakıştığı için gelemiyorum arkadaşlar. :salut:

Müjdeli gezi haberlerini bekliyorum. :)

Görüşmek Üzere... :rendeer:

arkadaslar bende gelemıyorum :pr:
sızlerle olmayı ne kadar cok ısterdım tahmın bıle edemezsınız :rendeer:
ilk gezide görüsmek uzere saygılar F.T.T.

arkadaşlar motoru olmayanlar da gelebilir de mi bu toplantılara?? Bİraz garip bi soru ama takıldı aklıma işte:p

ne olursan ol gel... demisti Kamberhan kardesim... biraz tandik ama:)

arkadaslar ben de insallah yarin yola cikmayi dusunuyorum, toplantiya gelmek icin... kalacak yerim yok, yer vermek isteyen var mi?:)
10 ytl +10 acik bufe yemek olan bi yer de olur...

Tayfa balıkta görüşmek dileğiyle canım arkadaşlarım..:rendeer: Forrap sende gel kardeşimde gurur duyduğumuz moderötörlük görevine başlamanı kutlayalım:cat:

bittin olm sen taner gelmedinya kendin demişsin burnumun dibinde gelmezsem yazıklar olsun bana diye...... Yazıklar olsun..... :)

Motorum yok gelebilirmiyim gibi sorularla çok karşılaştık hep her soran arkadaşa verdiğimiz cevabın aynısını veriyorum önemli olan motor sevginiz olmasıdır elbetteki gelebilirsiniz... !!!

şirketten tam çıkcaz benim kızla kavga ettik...ya yanınıza gelip kız arkadaşımı bozuk yollicaktimm evine yada bir cafede oturup gönlünü alıcaktım..ikna edemedim ister istemez bostanlıda buldum kendimi..neyse problemi halletttikka ama bendee halloldum yaniii..çok özür dilerim:salut: yazıklar olsun banaaa:pr:

gelen gelemeyen tüm dostlar
herşey için teşekkürler,
sevgilerimle,

Çok güzel bir toplantı oldu seçilen mekan çok güzeldi , valla akşamk ki sardalya nın tadi damağımda kaldı sardalyanın yanında patates te iyi gitti bira ile.
Yanlız dünkü manzarayı baltalayan Erhan balık lokantasında MENEMEN yedi aryan içti .:pr: Herkese teşekkür ederim en kısa sürede görüşmek üzere.

Rüzgar Bey abi o ne kılık öyle yahu?

Seni böyle görünce şok oldum vallahi.

Daha bir yakışıklı olmuşuz... :cat:

Herkese teşekkürler..:rendeer: Tayfa balık gerçekten çok güzel bir yer..müzikler harika,balıklar harika,fiatlar çok iyi:cat: eee bi de MTizmir le hoş sohbetin tadına doyulmuyor..:rendeer:

Arkadaşlar gelemedim işim dolayısıyla maalesef :pr:

Motor kaskosuyla ilgili bilgisi olan varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar