Ben de ehliyeti yeni aldım. 1 haftalık tecrübem var
DrCarpeDiem' in "250cc nin üstüne çıkmazdım" lafına takıldım. 125 lik Scooter' a ilk bindiğim de " şakası yokmuş " yahu demiştim. Ancak F650GS şiddetle almayı istediğim bir motor çünkü tarzı bana tam olarak uyuyor. Boyum 1.83 kilom da 105 kg, ayaklarım F650GS de yere ne kadar sağlam basar gibi görünse de şakaya alınmaz bir güç olduğunu düşünüyorum.
İlk etapta bilmeyen biri olarak motor yaşamına F650GS devam etmeyi arzulayan bir beginner için alınması gereken motor nedir? Ne öneriyorsunuz?
DipNot:Bütçe sorunum yoktur.
Ben de ehliyeti yeni aldım. 1 haftalık tecrübem var
DrCarpeDiem' in "250cc nin üstüne çıkmazdım" lafına takıldım. 125 lik Scooter' a ilk bindiğim de " şakası yokmuş " yahu demiştim. Ancak F650GS şiddetle almayı istediğim bir motor çünkü tarzı bana tam olarak uyuyor. Boyum 1.83 kilom da 105 kg, ayaklarım F650GS de yere ne kadar sağlam basar gibi görünse de şakaya alınmaz bir güç olduğunu düşünüyorum.
İlk etapta bilmeyen biri olarak motor yaşamına F650GS devam etmeyi arzulayan bir beginner için alınması gereken motor nedir? Ne öneriyorsunuz?
DipNot:Bütçe sorunum yoktur.
Arkadaşım gözünü seveyim 250 cc'nin üzerine çıkmaaaaaaaaaa!!!!!!!
Bugün f650'den düştüm...Motoru zaptedemedim...r:
r:
r:
Full korumam olmasa idi şu an bacağım kırık olacaktır:
r:
r:
Anlatayım. Tamamen tecrübesizlikten kabül. Kalkış yaparken gazı biraz fazla verip debriyajı biraz hızlı bıraktım veee debriyajı tekrar sıkmaya fırsat bile bulamadan şahlandı...Ucuz atlatdım...Bi hasar yok...Allahtan trafiğe kapalı bi alandı...r:
Geçmiş olsun diyorum...Anlatayım. Tamamen tecrübesizlikten kabül. Kalkış yaparken gazı biraz fazla verip debriyajı biraz hızlı bıraktım veee debriyajı tekrar sıkmaya fırsat bile bulamadan şahlandı...Ucuz atlatdım...Bi hasar yok...Allahtan trafiğe kapalı bi alandı...r: