MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi resimleri ve yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Giderken 2 tane mola dahil olmak üzere 150 km'yi 4 saatte aldık. Bu da 37.5 km/saat ortalama hız yapar :mrgreen: . Dönüşte karanlığa kalmamak ve güneşin ısıtması altında gitmek amacıyla biraz daha erken yola çıkmaya karar verdim. Manisa grubuyla birlikte döndüm. 14:30'da Ayvalık-Cunda Adası'ndaydım, 16:50'de ise İzmir-Bornova-Manavkuyu'da evdeydim. Yani 2:20 saat sürdü dönüş yolculuğum. Tek mola verdik, o da 10 dakika falandı. Molada termal pantalonumu (kayak pantalonu) giydim ve benzin aldım.

Vee işte beklenen video (47.51 MB) ve fotoğraflar. Fotoğraflarda içki gözükmektedir, ancak hiç kimse ne akşam ne de gündüz alkollü olarak sürüş yapmamıştır. Zaten bazı arkadaşlarımız her ihtimale karşı motorların anahtarlarını toplayarak zaptetmişlerdir. :cherry:

belifeless: Dönüş yolunda benimle (Mecit'le birlikte olan diğer motorcu) ilgili çektiğin bütün fotoğrafları isterim. Kendimi sürüş anında çok merak ediyorum. Ne varsa gönderirsen ya da siteye upload edersen sevinirim. :)

Videoyu seyretmek için:
http://www.youtube.com/watch?v=8vz6PMLALhI

Otelde yemeğin hazırlanmasını sahilde bekledik. Deniz çok ılıktı, rahatca girilebilinirdi:

Fotoğrafçılar için bilgi: Bu alttaki 3 fotoğrafı çekmek için f/2.8 enstanede ve 400 ISO'da objektifi 16 sn açık tuttum. Tabii sonrasında da biraz oynadım. Aslında çok karanlık bir ortamdı:

Yıldızları görmek için yapacağınız tek şey havaya bakmaktı:

Hele şükür yemek hazırlanmış:

Kapalı ortamda bizi karbon monoksit ile zehirlemeye çalışan bir ikili:

Ve müzik başladı:

Biz içerdeyken, dışarıda bizi bekleyen motosikletlerimiz:

Şimdi de lazer ışıklarını seyretme zamanı geldi:

Panoramik manzaralar:

Ayvalık motorcuları:

Cunda Adası'nda çay içerken:

Allah pea :pale:

Buna derim ben gezi die :rendeer:

Çok güzel bir gezi olmuş cidden ilerleyen zamanlarda bende katılıcam sizlere gezilerde :cat:

Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu .Bize haber veren sercan arkadaşımız bizim rahat etmemiz eylenmemiz için büyük fedakarlık göstermiş her sey mükemmeldi kendi adıma ve gurubumuz adına teşekkür ederim. Görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün ve eveli günkü ayvalık gezisi süper geçti emeği geçen herkese çok teşekkürler,akhisardan iskender,kırkağaçtan hamdi ve havranlı arkadaşlar bizleri kırmadınız bu soğukta zaman ayırdınız geldiğiniz için sizede teşekkürler.ve ve değerli izmir mt üyeleri gezi esnasında bana katlandığınız için sıkılmadan usanmadan benimle ilgilendiğiniz için ayrıca gezi süresinde benden katkılarınızı esirgemediğiniz ve jestleriniz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır.sizlere yük olduğum için hepinizden özür dilerim.ve dönüş esnasında benimle ilgi ve katkısından dolayı şule kardeşimede teşekkür ederim.

herşey süppperrr görünüyorrr yaaaaa:salut: içimm gittti valaaaaaa:queen: işimiz o kadar yoğun ki bir türlü fırsat bulamıyorum..bi kaynaşamadım yavvvv izmir mt ileee:p ee sadece bir kere gelebildim toplantımıza :farao: aralığa kadar bana rahat yok ..görüşmek dileğiyleee:rendeer:

Arkadaşlar hepinize teşekkürler, çok güzel bir geziydi ( her ne kadar ağzımın suyu akarak sizleri arkadan seyretmekle yetinsemde... ). Böyle güzel organizasyonların sık sık olması ve daha da çok katılımcı ile beraber olmak dileğiyle diyorum esen kalın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bl

beni almadan gidersiniz haa tamam olm yazdıım bi köşeye :)
böyle deme yaw barışcım valla üzüyorsun bizi sen isteseydin marmaristen bile başlardık.

öteki başlık niye kitlendi bir fikri olan varmı.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş yemiş içmiş eğlenmişiz allah keyfinizi daim etsin ne diyelim.. de ben şunu merak ediyorum ümmet abinin ışınlama makinesi filan mı var biri bana anlatabilir mi :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ndn

güzel gezi olmuş yemiş içmiş eğlenmişiz allah keyfinizi daim etsin ne diyelim.. de ben şunu merak ediyorum ümmet abinin ışınlama makinesi filan mı var biri bana anlatabilir mi :mrgreen:
neden öyle dedin ya istanbuldan geleli bir hafta oldu okadar olsun hasan .:salut: :queen: :bounce: :p

ümmet abi herşey cok ğüzeldi ben biraz gec katıl dım ama her şey cok güzeldi herkeze teşekkür rtmek istiyorum sercan kardeşim fotoları nezaman yayınlıyacan bizim öğrenciler merak ediyor kendinize iyi bakın

Süper Moderatör (BBRR)
diğer başlık bu başlık açıldığı için kitlenmdi ümmet abi ..resimler aralarda kaybolup gitmesin diye..

Vallahi söylencek pek bişey yok, süper eylendik yine, videyoda ayık kafayla tekrar bi bakınca biraz komik geldi ama süperdi. Parmaklarımın ağrısı yeni geçti. Sanırım darbuka çalarken kendimi kaybetmişim :) Katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler. Sercan sanada ayrıca teşekkürler.

resim yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar bana resimleri msn den yada mailden gönderirlerse yardımcı olabilirim .bu arada gezi herşeyiyle harikaydı herkese çok teşekkürler... msn ve mail adresim [email protected]

ooohhh ne gzl mıss yaaa özlemişimm sarımsaklı plajınıı
iskender abi yakıyonn gene ortalığı haa

wallaha süper bi geziydi
biz dondurmania ile arkadan ağzımızın harbi suyu akarak izledik
eee sırada neresi var bi dahaki gezi için
assosa gidelim derim arkadaşlarr süperr biyer
eski memlekitimde bu seferde rehberliği ben yaparım sizee :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar