[MT İstanbul] 18 Kasim 2006 Cumartesi Bowling Turnuvasi / Göztepe

fdfd2nb.png

aman mete_han abi yavaş :queen: altı üstü on tane labut :mrgreen: :queen:

Ben çok özür diliyorum sizden.Dün 18:00'de orada hazırdım.Olcan'ı aradım "Abi 20:00 diye yazıyo" dedi.Bende özür diledim ve beni gelmiş kabul edin dedim.Peder bey ufak bir ameliyat geçirdi ve fazla bekleyemedim.Beni affederseniz sevinirim.

eğlenceli oldu ve çok güzeldi gerçekten... serkan abi ve görkem de kurtaramadı bizim takımı ama olsun ileride keseriz hasplarını (yenilen pehlivan...) katılan herkese teşekkürler... bu arada resimler nerede??? koyun bi zahmet :D

ewet rakip arkadaşlara ve katılan herkese teşekkürler güzel bi akşamdı galip olunca daha bi güzel oldu :p

unutmadan ibo teşekkürler takımı kurtaran adam ( dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi ) :queen:

Özel bi nedenden dolayı gelemedim....dün İbrahim Bey'e telefonla iletmiştim soran olursa diye.. buraya da yazıyım..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
güzel bir gündü oyun sırasında bileğimi sakatladım şu an sol elle yazıyorum :p
ibo beni ancak böyle yenebiliyorsun yaaa :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dğr

Ben çok özür diliyorum sizden.Dün 18:00'de orada hazırdım.Olcan'ı aradım "Abi 20:00 diye yazıyo" dedi.Bende özür diledim ve beni gelmiş kabul edin dedim.Peder bey ufak bir ameliyat geçirdi ve fazla bekleyemedim.Beni affederseniz sevinirim.
doğru ben şahidim hatta beni istanbulda sanıp telefonla adresi sordu .

Super Moderator
starsailor' Alıntı:
Resimler nerde pardon?
selcukates' Alıntı:
erhanım resimler nerede?
Resimler Mert'te, gelecek yüzyılda:p siteyi ziyaret edene kadar ulaşılmaları biraz zor:cherry:
Zaten objektif yüzünden çok da ahım şahım fotoğraflar yok...

Fotoğraflarla destekleyebileceğimiz, ve benim satıcı arkadaşlar yüzünden oynayamamazlık etmeyeceğim yeni bir bowling buluşması istiyoruz(en azından ben istiyorum:p )...

Fotoğraflarla destekleyebileceğimiz, ve benim satıcı arkadaşlar yüzünden oynayamamazlık etmeyeceğim yeni bir bowling buluşması istiyoruz(en azından ben istiyorum:p )...

Bence de , kar yağmadan organizasyonlara devam edelim neredesiniz millet? :mrgreen:

İstediğiniz fotograf olsun yaw. Alın size herkesin ense traşından fotoları:mrgreen:

img4859at2.jpg

img4853to7.jpg

img4860np3.jpg

img4862lp3.jpg

img4867mi6.jpg

img4868gx8.jpg

img4877iz8.jpg

Son düzenleme:
nan ilk resim benim erotik olan :queen: :queen: :pr: ...güzel atmışım ama beh...

Abi sizlere inanamıyorum ya...Hiç bir organizasyon sonrası böylesine vasat paylaşımlar olmamıştı...Yoksa böyle bir buluşma olmadımı...vay be koca bowlıng sonrası kimse bişey yazmamış...

dangercim fotolar bile yalan be abi...yokmu toplu foto...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar