şimdi herkes birşey yazmış.ben Kawasaki Er-5 aldım,kullandım.oturduğunuz koltuktan elciğe kadar herşeyi japon malı.made in japan.marka, kalitesi için daha fazla kar elde etme amacını piysa koşullarını bir köşye itip ille de japonyadan başka yerde üretmeyen tek marka,iyi araştırın iyi! bence bu bir ayrıcalık.
cbf 500 e italyan diyen bir arkadaşı başka biri ferrari de japon diyerek yermiş bilgisizce. üretildiği yer italya.hatta vietnam veya malezya bile olabilir. hondalar çeşitli yerlerde üretiliebiliyor?
gelelim güç döngülerine. Kawasaki Er-5 50 küsür beygir, honda 57.peki ya ağırlıkları? kawasaki de kilo başına 3,5 beygir varken honda da bu 3,22 beygir düşüyor! bu güç işini ağırlıkla da oranlamak,düşünmek gerekli. öyle patavatsızca atıp tutmayla olmuyor sanırım.
honda görsellikte iyi ve biraz daha iri görünşü ile artı toplayabilir.lakin ikide bir yeni yeni teknoloji diye sayıklarken görsellik dışında yeni hiçbirşey yok! mesela enjeksiyon!
arkadaşar Kawasaki Er-5teki makina 10 yıldır 3 ayrı modelde (er-5,en 500,klr 500) kullanıldı ve gerçekten eşsizdir."ağır" motorcular Kawasaki sağlamlığını bilir.yüksek gerilimli tüp şase motoru adeta sarıyor.cbf 500 de nerde o şasi? Allah korusun yana yatsa bi sürüklenip bi bankete bi yere vursa kaza yapan massey ferguson traktör gibi ikiye ayrılmazsa o hondanın makinası ben bişey bilmem.
Kawasaki nin bu modelde tek dez avantajı bence yakıtı. sınıfındaki makinalara oranla çok yakar.yoksa yokuş yukarı 200 gördüm ben Kawasaki Er-5 ile.gidiyor da yakıyor,dururken değil.bunu da iyi düşünün.
kesinlikle er-5 derim
kalite safkan japon Kawasaki