mt racers club

kimi; şimdi oynamak için ne yapmamız gerekiyor :silent:

--------------------------------

oo mete_han abi de geldi :cherry:

Son düzenleme:
Önce bir oyun tayin edin. Sonra oyunu açıp multiplayer yapın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende oyun yok...Ne oynuyosanız adını yazın yükleteyim....

mt_racers nickini değiştir.. görüntü olarak hoş olmuyo da..

nihayet başardım...most wantedileri beklerim...f1 indirmek uzun sürecek...

Ağ şifresi ne? Nerden gireceğiz?

mete hadi bi gelde halledelim şunu......

kanki ben ağdayım şu an...sana mesaj yolladım cevap gelmedi

yani ortamı bölmüş gibi olmayım ama bende most wanted yüklü...f1 850 mb ymiş..deep freeze olduğundan ve devre dışı bırakamadığım için indiremiyorum...makina kapandığında kayıtlı bişey kalmıyor...

water kimi kütük bize uyuz olcak şimdi...ya bunlar nerden çıktı diye...bizbize takılıyorduk ambiansı...:mrgreen:

Son düzenleme:
most sağol oldu...

kimide bu klübün üyelerini ilk mesaja koca harflerle ekleyiversin...

aslında imzaya resim eklense şöyle yapardık ama...

resime tıklayın bakalım ne oluyor :bounce:

most sağol oldu...

kimide bu klübün üyelerini ilk mesaja koca harflerle ekleyiversin...

önemli değil.

+1 liste yapılsın :cat:

ha gayret alp. sende yapacaksın :mrgreen:

az kaldı... biraz daha uğraşırsan tamamdır.

Mt Racers Club

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaptım önizlemede çıktı ama burda olmuyor....

ahanda olmuş......becermişim...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yapmışım da haberim yok.........

Mete kanki naptı sesin çıkmıyo....Geçtiler galiba seni...:queen:

Son düzenleme:
alp biz daha olayın çok başındayız ya...İmza falan ne bilim herifler rekorlara koşarken sen ve ben daha oyun yükleticez vs...oynayacaz vs...most wanted bende vardı...ama f1 ve moto gp 2 yi yükletmeden satın alıcam...abi benim tercihim satın almak...

Üyelik müyelik yoktur arkadaşlar. İlk mesaja üye isimlerinin yazılmasını gereksiz buluyorum. Birşey yazmak gerekirse kurucular yazılır :queen:. Şaka şaka, üye falan yok, kapı herkese açık.
Hangi oyunlar oynanıyor gibi soru soranlar ilk önce lütfen topiği baştan sona okusunlar. Daha ilk mesajda hangi oyunları oynadığımız yazıyor.
Bu grubun Türkçesi yok arkadaşlar.
mt_racers rumuzuyla kim bağlanıyorsa bloke edilmiştir, rumuz değişene kadar sisteme bağlanamaz.
Madem çoğu kişi yeni geliyor, yazılı olmayan kuralları hatırlatalım. Her oyunu kendi karakterine göre oynuyoruz. NFS gibi oyunlarda her türlü çamura yatma, kestirmeden gitme serbestken F1 ve MotoGP gibi simülasyonlarda mümkün olduğunca yoldan gitme, sportmen yarışmaya, NFS oynar gibi kapışmamaya dikkat ediyoruz. Simülasyonlarda hoş bir centilmenlik anlaşmamız var Kimi'yle. Bir kaza anında (genellikle arkadan çarpan hatalı oluyor) önde gidenin tekrar öne geçmesine izin veriyoruz. Buna dikkat edelim lütfen. Bir diğer husus da biz yarış kazanmaktan çok rekabeti sevdiğimiz için bir şekilde önde fark açan (5-6 sn) arkadakini bekler genelde. Buna siz riayet etmeyebilirsiniz ama şimdiye kadar biz riayet ettik. Dediğim gibi, arcade oyunlarda her tür çamur serbest, ama simlerde ciddiyet istiyoruz.

Bir de, bu kadar zamandır oynuyoruz, bir şey yazmak hiç aklımıza gelmedi. Siz daha tek yarış yapmadan imzalara MT Racers Club yazmışsınız :queen:. İmzayı bırakın da piste buyrun beyler.

Bir de, bu kadar zamandır oynuyoruz, bir şey yazmak hiç aklımıza gelmedi. Siz daha tek yarış yapmadan imzalara MT Racers Club yazmışsınız . İmzayı bırakın da piste buyrun beyler.

Tamam ama önce oyunu alalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar