[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
@dishy

Yerinde olsam giderdim.. çok güsel yerler bu ralar.. ben de rize deyim su an... walla azcık yağmur lu ama güsel..

Herkese tawsiyem karadeniz ...

herkese selam bende anne tarafından artvin'liyim benide sayabilirsiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam rizeli ben antalyadan

walla akal teke abicim döktürmüşün gene hepsi süper saol:rendeer: bende artvinden 1 hafta önce geldim bursaya walla gözüm arkada kaldı:salut: memleket sevdası işte çok zor allah kolaylık versin

walla akal teke abicim döktürmüşün gene hepsi süper saol:rendeer: bende artvinden 1 hafta önce geldim bursaya walla gözüm arkada kaldı:salut: memleket sevdası işte çok zor allah kolaylık versin

babamda ordaydı 2 ay kaldı geldi giden kilo alıyo:queen: :queen: 2 sene önce gittim ilk defa 2 haftada kilo aldım temiz havadan dolayı sürekli acıkıyodum:queen: :queen: :queen:

babamda ordaydı 2 ay kaldı geldi giden kilo alıyo:queen: :queen: 2 sene önce gittim ilk defa 2 haftada kilo aldım temiz havadan dolayı sürekli acıkıyodum:queen: :queen: :queen:

Ben bana ne demeli,hiç kilo alamam,doktorların almam gerektiğini söylemelerine rağmen :mrgreen:

Artvin dönüşü 46 iken 50 olarak döndüm,hala 50 yim :mrgreen: :queen:
O kuymak yok mu ımmmm :p

Ben bana ne demeli,hiç kilo alamam,doktorların almam gerektiğini söylemelerine rağmen :mrgreen:

Artvin dönüşü 46 iken 50 olarak döndüm,hala 50 yim :mrgreen: :queen:
O kuymak yok mu ımmmm :p

bende kuymağa bayılırım,hele lahana yokmu canım çekti :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar