Artçıların Buluşma Noktası

Super Moderator
uleynnn cennnkkkk nerdesin lemmm
bak müşteriler şikayet edio
ben artçıyken bölemiydi hiç yakıştıramadım cenk walla alıcak başka bi artçı ünvanı elinden:mrgreen:

arkadaşlar Ben Cenk'in arkadaşıyım kusura bakmayın bu konu ile pek ilgilenemedim.Cenk afyona okumaya gitti ve malum int pek giremiyor

KARAKIZ Ben de cenk'in şifresi var ben eklicem seni

alper_tim kusura bakma Konu ile ilgilenemedim

dishy sözunu ettiğin ark. neden listeden çıkarıtcaz. kaydını mı sildirdi Siteden?..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar birkaç gün içinde tekrar eskisi gibi online olucam eve ADSL cektiriyorum bu gün yarın gene ATM Gibi 7/24 online olucam bu şimdilik nuwamda geçici ilgileniyor geldim saıyılır aranıza :)

Super Moderator
nolmuş bu topiğe yaw bi ilgilenin artık bağlat adsl yide ilgilen bak bi sürü artçı war arkadaşlardan birinin dediği gibi ashes i de sili verin bi zahmet o artık buralı değil
evt canlansın artık bu topic de cennkkkk ilgilen artık burayla önlem almayalım sora :mrgreen:
evt artçı arkadaşlar sizlerde dertleşin bu topicde sizlerede görevler düşüyor yalnız değilsiniz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alper ben ilgileniyorumda diğer arakadaşların ilgisi yok gibi :) hemen sucu diğerlerine attım :queen: valla hadi canlanın biraz ya ne bu ses soluk cıkmıyor

Super Moderator
alırlar tabi dostum nie almasınlar ama cenkin online olma sorunu var biraz
ama görürgörmez hemen alacaktır listeye merak etme:cat:

sahinbirinci bende cenk'in şifresi var şimdi seni de listeye ekliyorum.... bu arada Aramıza hoş geldin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
eliff ses çıkıyo söleyin isteklerinizi ben ileticem şöforlere bundan sonra istediklerimizi yaptıracaz şöforlere baskı oluşturacaz kasklarına vurdukmu yavaşlıyacaklar arkalarında insan varken kapışamıyacaklar kendimi millet vekili gibi hissettin size okul yaptıcam hepine güzel artcı koltukları alıcaaam

sahinbirinci aramıza hoşgeldin nuwamda hemen eklemiş listeye aferim onada burdan kocaman bir lokum kazandı :queen:

teşekkur ederim cenk afyon dan gelirken getirirsen çok sevinirim.... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
artcılar ordamısınız? yoklama alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar