Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)

Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? :pr: Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor

haziran ayında kadiköyden bu tarafa geçiyordum kopruye girmeden bi kartal bir hınçla sagımdan geçti soluma... yerse geldiye :)... bayir yukarıydı 5'le gidiom 90km.. 4'e bi takarsın :)
120 ile esnedim yanında ama o tadı hiç bişey vermedi bana ahhahaha kuduz köpek gibi geldi köprüde yanıma tabi rüzgardan dolayı sagdan gidiyordum ama :) salyaları akiodu ehhe

Arkadaşlar Cbr 125in rolanti ayarı nerdendir..? Bileniniz varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim...iyi akşamlar...!!!

el kıtabında gosterıo dıe hatırlıorum ıstersen bı oraya bak..
eger olmazsa egıl motor blogunun oraya orada goreceksın acıkta duran bı vıda var zaten..

bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)

Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? :pr: Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor

kıskananlar catlasın :)

cbr 125 çiler baya kalabalıklarmış inşallah fiyatı dediğiniz gibi 3,900. e inerde isteyen herkez alır.

öncelikle bütün cbrci arkadaşlara merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim topiğe maşallah epey bi hayran kitlesi oluşturmuş bizim motor :queen:

gelelim arkadaşın dileğine ;

cbr 125 çiler baya kalabalıklarmış inşallah fiyatı dediğiniz gibi 3,900. e inerde isteyen herkez alır.

abi tek bir ön sinyali 153 ytl olan bir motor 3900 e verilmezki parçlarını satsalar daha karlılar çünkü :queen: ... ama herkesin bir cbr sahibi olmasını bende çok istiyorum belki o zaman biz o kadar nazara gelmeyiz :queen: herkeste olunca millet mal mal durup bakmaz :cat:

peki ya çinliler cıbırı üretirse:) bak ozaman 1 milyara bile en kral cbr olur:)ama sadece görünüşü olur:cherry: :queen: :queen: :queen: yakında çinli abilerniz yapıyor merak etmeyin:wiinkk: 3.900 değil 1milyara satıcaklar:bounce: :cherry: :rendeer:

Cbr 125r i olmayıpda almak isteyen arkadaşlar kusura bakmasın ama inşallah fiyatı 3,900 gibi komik bi rakam olmaz öle bişey olursa yıkılırım yani biz ikinci elini 3,500 alalım (bide sonbaharda) oh aradan 6 ay geçsin sıfırı 3,900 olsun iyi valla :cherry: firmalar ucuzluk yapacakları zaman piyasaya **/**/**** tarihinden sonra fiyatlar şöle zamlanacakmış diye söylentiler atarlar piyasayı kızıştırırlar müşterilerde bu söylentilere istinaden almakta tereddütsüz kalmış kişiler bile bu dedikoduyu duyunca alır 2 ay sonra pattttttt fiyatlar aşağı düşer :cherry: işte fiyat indirimi böle yapılır. bi düşünün honda 2007 de fiyatını 3,900 e çekecek olsa şimdiden fiyat indireceğini söylermi söylemez çünkü öle bi aptallık yaparsa 2007 ye kadar mal satamaz alacak adam bile vazgeçer piyasada işler böyle yürür (esnaf bi insan olrak düşüncem böyle)
hepinize selamlar Ankara Red Cbr 125 r

yani mt ye girdikçe motora binesim geliyor akşam olsada atlasam motora asılsam gaza varsam eve :queen:

Son düzenleme:
haziran ayında kadiköyden bu tarafa geçiyordum kopruye girmeden bi kartal bir hınçla sagımdan geçti soluma... yerse geldiye :)... bayir yukarıydı 5'le gidiom 90km.. 4'e bi takarsın :)
120 ile esnedim yanında ama o tadı hiç bişey vermedi bana ahhahaha kuduz köpek gibi geldi köprüde yanıma tabi rüzgardan dolayı sagdan gidiyordum ama :) salyaları akiodu ehhe

Bayır yukarı 5 le gidiyosun , sora 120 ye çıkıyosun? :silent: :queen: Nan benim motor düz yolda anca 130 yapıyo :pr:

Bu arada taksici çarptı bana dün arkadan :pr: Ben sağa dönerken adam düz gitmeye karar verdi :queen: Son anda farkettim düzelttim kendimi ama motorun sağ tarafından vurdu ayı. Bir an motorun kıçı sola kaydı , sonra sağa kaydı (moto gp'de olur ya :p ) , neyse gaz verip düşmekten kurtuldum , taksici de basıp gitti , ben de uğraşamadım hiç... Ama indiğimde egsosun çizik içinde kaldığını farkettim :salut: ... Neyse günlerdir kendimi "cana gelceine mala gelsin" deyip avutuyorum :cyclopsan Kimbilir düşseydim ne olcaktı , allahtan dengemiz iyi :bounce:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..bende cbr hastası biriyim..alacağım çünkü aşığım..ben uzun yol yapmak istiyorum.motorun sıvı soğutmalı olması elbette bir avantaj..sizce yapılabilirmi?topicleri okudum..çanakkale van gezisindende haberim var..ancak yinede bu motoru kullanan kişilerden motor hakkında bu yönde duyumlar almak istiyorum..bir diğer öğrenmek istediğimde cbr 125 de artçı olayı..artçının pozisyonunun iyi olmadığı ve arkada yoğun vibrasyon olduğunu duydum hep..bilgi aktarımı yapacak tüm dostlara selamlar teşekkürler

Ben de bazı motorlarda arkada vibrasyon olduğunu duydum.
Ama benim motorda artçı pozisyonda nerdeyse yok denecek kadar az vibrasyon var... :cat: Vibrasyon yok hatta yani ama 9.000 devirden sonra oluyor sadece haliyle... Ayrıca ben vibrasyondan etkilenen bütün parçaları milimetrelik süngerlerle sabitledim. Motorda tık olmuyor :mrgreen:

Uzun yola gelince. Tabiki touring veya naked kadar rahat olmasa da ben motora güveniyorum. Ayrıca bu yaz ciddi biçimde Istanbul-Izmir turu planım var...

Aha bizim motorun atasını buldum:
hondarc1601959ib4.jpg

Son düzenleme:
Gorkem eğer izmir-istanbul planların var ise geçer iken bi uğrarsın tanışır görüşürüz .
Ayrıca mayıs başında aldım cbr'ı şehiriçi kullanım için ,ama bu yaz ege turuna çıktım cbr ile eşimide alarak kontak kapatmadan 270 km yol yaptığım oldu (biraz yorucu oluyor itiraf etmeliyim).Allah'ın öğlen sıcağında dahi kaynar asfaltta su dahi eksiltmedi,yani anlıyacağın gönül rahatlığı ile uzun yola çıkabilirsin

gusel gezıymıs
ya bısı sorcam zıncır paslanmıs olamaz dımı:(
zıncırımde yer yer pasa benzer bırıkımler goruorum ama
motor daha yenı bakımdan cıktı zıncırı bakıldı yaglandı fln
bugun sımdı gordum ama
elımle zorlayınca cıkıo
anlamadım noldugunu

BEN DE BAYA OLDU YAZMAYALI YAWW.. HERKESE MERABA.ARKADAŞLAR SİZ BU CANAVARI GÖRDÜNÜZMÜ YAWW Bİ BAKIN HELE BELKİ GÖZÜNÜZDEN KAÇMIŞTIR NE DELİLİK AMA YAAA ŞİMDİ BAKINCA BEN MANYAĞIM DİYORUM AMA MOTORLARINIZIN HAKKINI VERİN....

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24681

tuncaycım güzel gezi olmuş .. :cat: ben bir aydır binemiyorum motorum öylece yatıyo .. bu arada geçmiş olsun gerenaj sinyal hasar görmüş galiba kafa grenajı yere rast gelmemesi büyük şans ben buyıl 3 kez kaza yaptım ama sorarsanız motordan vaz geçermisin veyahut hızdan asla :queen:

ogrendım kuf olmus bıraz sorun olmazmıs :)
temızledıler zıncırı mototalda ıyıce bı hallettık....

BEN DE BAYA OLDU YAZMAYALI YAWW.. HERKESE MERABA.ARKADAŞLAR SİZ BU CANAVARI GÖRDÜNÜZMÜ YAWW Bİ BAKIN HELE BELKİ GÖZÜNÜZDEN KAÇMIŞTIR NE DELİLİK AMA YAAA ŞİMDİ BAKINCA BEN MANYAĞIM DİYORUM AMA MOTORLARINIZIN HAKKINI VERİN....

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24681

Süper yaa 2 cross bi ss :mrgreen: Zincir taksaydın ya Tuncay :p Süper bir macera olmuş keşke benim de grubum olsa hiç durmazdım buralarda :bounce: Ne yaptın grenajı tamir ettin mi? Giden grenaj olsun yaa , bendekini verim sana ama bi şartla , bidahakine bende gelecem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar