[MT İstanbul] 18 Kasim 2006 Cumartesi Bowling Turnuvasi / Göztepe

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
fiyat 6 lira oldu :p

:mrgreen: hehe... bugün de saat 7'de Rumeli Hisarında toplanıyormuşuz sanırım!!!

Bende gelmek isterim ama saat 8 de oluşu yalovadan gelmek sorun değil ama dönmek biraz sorun ! ama araba ile gelmeye çalışacam desperadost abi sen gidecekmisin ? :)

Bende gelmek isterim ama saat 8 de oluşu yalovadan gelmek sorun değil ama dönmek biraz sorun ! ama araba ile gelmeye çalışacam desperadost abi sen gidecekmisin ? :)
inşallah gökhan'cım gönül istiyor !ama bazen istesen'de ya işler yada ekstra durumlar oluyor ama sürpriz yapabilirim .
yalova'ya selam tüm arkadaş kardeşlere:)

Gelmek için oyunun 5,5 Ytl olmasını bekliyorum :p
Büyük bi aksilik olmazsa oradayım...

bu kadarcık mıyız koca istanbuldan???
bu arada cumartesi günü havadurumunda hava açık görünüyor... :mrgreen:

takımlar nası olucak?? kim kiminle nası?? tamam bowling oynıycaz ama herkes tek mi olcak?? olacaksa çok uzun sürmez mi? Takım olursa yazı tura mı atçaz? benimle biriklite 3 kişi daha gelio.. onlarda oyuna dahil olabilio di mi?:silent: Ve daha bunu gibi bi çok sorum var:mrgreen:

Şöle güzel bi açıklama yapıverseniz ne güzel olur... Skullum hunterim Hörmetler...:rendeer:

uzun sürsün işte ne güzel =) bowling zaten 20 atışta biten bi oyun , biraz uzun sürsün =) muhabbet ede ede...
Yok yanında gelenleri dışliicaz :p Hatta salona da almayabilirler vallaaa :queen:
Bizde olmaz oole seyler kimi istersen getir kardeşim :rendeer:

ewet yer bana yakın we hıc sızlerle bı etkınlıge katılmadım ayrıcaa brorlıng oynamayııda pek bılmem topuu zor kaldrıom saten :) ama eger gel elıf boswer tanısalım dersenızz bıde yabancılık cekmıceksem aranızada olmaktan gurur duyarım saygılar... :)

uzun sürsün işte ne güzel =) bowling zaten 20 atışta biten bi oyun , biraz uzun sürsün =) muhabbet ede ede...
Yok yanında gelenleri dışliicaz :p Hatta salona da almayabilirler vallaaa :queen:
Bizde olmaz oole seyler kimi istersen getir kardeşim :rendeer:

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim kardeşim:queen: :rendeer:

elıff;492877' Alıntı:
ewet yer bana yakın we hıc sızlerle bı etkınlıge katılmadım ayrıcaa brorlıng oynamayııda pek bılmem topuu zor kaldrıom saten :) ama eger gel elıf boswer tanısalım dersenızz bıde yabancılık cekmıceksem aranızada olmaktan gurur duyarım saygılar... :)

Gel gel bende kimseyi tanımorum... 2 kere toplantılara katıldım bu 3. olacak.. ama bi türlü irtibat kuramadık, genelde hep yabancılık çektim, dışarda gibi hissettim kendimi..:pr: ama bu sefer böyle olmayacağını sanıyorum.. Korkma benimde kimseyi tanıdığım söylenemez böyle böyle alışıcaz:cat: :rendeer:

Son düzenleme:
İşim olmassa bende gelmek isterim, çoğunuzla tanışmıştık ama taa mayıs ayı idi bidaha tanışalım.

Bowling de çok iyi değilimdir sağ ve sol yerler benimdir, ama langırta beklerim.

Skullhunter bowling fiyatları'nı borsadanmı okuyon :)

pekı ozamn yenı gelenler kendını bı tanıtsın soylee tabısın herkezde yabancılık cekmıyelım yahuu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar