Arkadaslar, abiler, ablalar....
18 kasim cumartesi, Ayvalik Sarimsakli da marine otel...
otel kuzenimin... bu fiyata klima ve sicak su dahil... asansor var... bazi odalar deniz manzarali... denize 15 yada 20 metre...
fiyati da zaten ben belirledim, sonra da ona soyledim... tamam problem degil dedi... hic merak etmeyin o konuda...
o gece istanbul shaft in diger subesi olan Ayvalik SHAFT'a gidebiliriz (cumartesi gecesi,) otelden 9 km... saglam egleniriz... bu arada hicbiryere de giris odemeyecegiz... pazar gunu de seytan sofrasi ve cunda yapariz...
yanliz bana yavas yavas kesin sayiyi bildirin, ya da oteli tam kapatayim bize ozel olsun, anlami olsun
havrandan gelen dostlar kalabalik gelin tanisalim... ben oralara gelip gidiyorum... bahanem olsun daha cok geleyim...
carsamba gunu size daha fazla bilgi getirecegim...
ama otel isi kesin haberiniz olsun... 10 ytl.... parasi olmayan benim evde de kalabilir 5 ytl :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Usumemek icin saglam kiyafetlere ihtiyacin olacak eger usumem dersen artci olayi kolay. Bir kask uydurdukmu islem tamamdir.
ben de kask var... korumalik ve kalin cekette...
Bu arada, otel olayı kesinleşti mi? Biri benim gitarı taşıyabilirse artçı gelmek isteyen arkadaşlar var, bir de gecenin tam bir planını yapalım mı yoksa spontan mı gelişecek ?
kesin kesin.. sen geliyon ya daha bi GUZEL OLACAK ... gittaaaarrrr...
bu arada Erhanla senin gitari otobuse veririz, karsiyakadan, sonra ben onlari Ayvaliktan aldiririm... tasimaya gerek kalmaz.. diger malzemeleri de oyle yapariz gerekirse...
VAR MI baska sorusu olan? otel, AYvalik, yol, radar, yemek, eglence, hava durumu, harita, motor,benzin,olta, yem, kask, ceket, dizlik,dirseklik, araba, kargo, gitar, davul, zurna daha ne istiyosaniz sorun, yeterki hep beraber sag saglim gidip gelelim, biz nasil olsa eglenmesini biliriz degil mi kuvva abicim?
vizesi olan arkadaslarin yerine sinava bile girerim