arkadaşlar merhaba siyah 250 gtr arıyorum,bir kısım peşin ve geri kalanı vadeli olabilirmi,yada dorado posseidonla takas,sevgiler.
arkadaşlar ben bu gt 250 comet ve gt 250 r motorlarının son sürat olayına bir son nokta koymak istiyorum motoru yırtsanızda üstünde tepinsenizde kesinlikle ve kesinlikle 180 yapmaz kimseyi ve kendimizi aldatmayalım düz yolda 171 km/h ıkına sıkına yokuş aşağı 175 km/h ama zaten yokuş aşağı yapılan son sürat bi ölçüt değil benim açımdan ayrıca sağlıklı sürüş ve motorun sağlığı açısınından 145 km/h geçilmemeli . . . gelelim grenaj vs. kalitesine benim motorum 3 kere yan yattı ilk kırılan 164 ytl değerindeki ayna oluyor en son yan yattığında yaklaşık 15 yada 20 km/h ile gidiyodum sol gidon ayna sinyal kırıldı grenajda biraz çatladı .... inanamazsınız gidon sıkıştırılmış demir tozundan yapılmış alçı gibi kırıldı resmen aynada zaten bu tarz bi malzeme ama aliminyum sanırım ... sonuç olarak benim görüşüm bu motorların performansı iyi arıza problemi pek yok ama malzeme kalitesi cidden çinlilere yakın . . .
Arkadaşlarım
Hyosung 250 gtr almaya karar vermiştim.Fakat bugün eğitmenler bana dönüşlerde iyi olmadığını elin benzin deposuna sıkışabildiğini söylediler.
Dün 270 km. yol yaptým.
Hýzým 80-135 km/h arasýnda ortalama 105 km/h oldu.
100 km.de 5 lt. benzin harcadý.Bu bana biraz fazla geldi.
Yarýn 4000 km. bakýmýna götüreceðim.
Yardýmcý olursanýz bazý sorularým var:
1.Bu hýza göre sarfiyat normalmidir?
2.Bujileri deðiþtireyimmi?
3.Sibop ayarý gereklimi ,yaptýran varmý ve ücreti ne kadardýr?
4.4000 km. bakým için önerileriniz?
5.Özenflex de bir ön cam koydurmaya çalýþýyorum.Ellerinde yok.Devamlý oyalýyorlar.Comete uygun ön cam önerileriniz?
Teþekkürler...
dostum son hıza noktayı yolda koymak lazım forumda değil ayrıca bende motoru yatırdım hatta kazaya herkes sahit oldu ne aynam kırıldı nede grenajım sadece kalın pastayla çizikleri giderdim fotoğraflarıda mevcut zaten istersen forumda bulabilirsin... ayna fiyatları dediğin gibi 80$+kdv gtr ın cometlerin 25$+kdv maalesef böle bir fark var bunada yapılacbilecek bişi yok
azönce şirkette bugüne kadar alabileceğim en güzel hediyelerden birini aldım arkadaşlar şirketteki arkadaşlar toplanarak bana kask almışlar zaten artçı için kask arayışına girmiştim şimdi kendi airoh'umu arkaya vericem kendime de bunu değiştirmek suretiyle yeni bi kask alıcam 300€ ya kadar sizden kask önerisi bekliyorum..
benzin göstergenm E yi gösterdiğinde 350km nin üzerinde yol yapmıştım depoyu fulleyince 12 lt benzin aldı bu 3.kez oluyor ve ben her seferinde güvenemeyip alıyorum hala 12 alıyor.12litreye 350km yol bence çok iyi gibi geldi.
benzin göstergenm E yi gösterdiğinde 350km nin üzerinde yol yapmıştım depoyu fulleyince 12 lt benzin aldı bu 3.kez oluyor ve ben her seferinde güvenemeyip alıyorum hala 12 alıyor.12litreye 350km yol bence çok iyi gibi geldi.