Belgrad Ormani - Rumeli Feneri Gezisi

Selam arkadaslar...
Ben de bir gezimizi paylasayim istedim...
Yagmurlu olacagi belli olan bir gundu...Seker bayrami arefesi...
Saat 12.30'da Beşiktaş'tan yola cikip Belgrad Ormanı - Kilyos - Rumeli Feneri - Beşiktaş Ring hattini 3 motor gerceklestirip 90 km'lik desarj turumuzu atarak bayrama girdik :cat:
Belgrad ormaninda termoslarimizdaki kahve çay ve yanimiza aldigimiz sandwichlerle bir brunch yaptık. Ve yagmur yagmaya basladi...Saganak halini alinca da yolumuza devam ettik...Ormanda islanan camurlu cimlerin uzerindeki drift calismalarimiz gorulmeye degerdi...Onlarla ilgili fotograf cekemedik zira ayaklarimizin uzerinde bile zor duruyorduk camurlu çim üzerinde:mrgreen: Neyse...Ormandan Kilyos'a oradan da Rumeli Feneri'ne geçiş yaptık...
Özellikle Fener'e giden yol kaymak gibiydi...
Umarim hoşunuza gider fotolar...Herkese bu güzergahta bi antidepresan etkili gezi tavsiye ediyorum...:cat:
Iyi seyirler...

Kilyosa giderken ormanlı yoldan gectiniz demi bizim evin onunden gecmıssınızdir.GOp market fln var neyse guzel bi gezi olmus.Ortadaki motor kanunimi?

Ewet ortadaki Kanuni Tiger...Digerleri de Burgman 150 ve XMAX...
Ormanli yol diince yine gidesim geldi bak :) iş vakti cok ters oldu bu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahçeköy orman yolundan kemerleri geçince kemerburgaz yolu var oralarda güzeldir tavsiye ederim. özellikle kışın çok hoşuma gider. kar yağınca atv ile giderim artık:)

Güzel bi gezi olmus. Bizde yarın bi gezi düzenlicez ertesi gün yayınlarız bakalaım bakarsınız :)

Sarı burgman beşiktaştaki 150 lik burgmanmı ıhlamur kasrına yakın olanmı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimler için ellerinize sağlık güzel bir gezi olmuş:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar