İlk motorum için yardıma ihtiyacım var

Abiler ablalar selamlar bir süredir güzel bir motorsiklet için araştırma yapıyorum . Boyum 191 Kilom 126 . Shadow 600 baktım önce ama abssi yok ve yeni sürücüyüm diye biraz korktum nevada 250 ye merak sardım . Lifan V16yı da çok beğeniyorum aşırı kararsız kaldım bir bilgim de yok hangisini almam daha mantıklı ilk motorum olacak önerileriniz ve tavsiyelerinize açığım .Kilo vereceğimi de hesaba katabiliriz😅😅(cruiser tarzı max 250.000₺ bandında bir motor arıyorum)

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Yeni sürücüsün ve direkt 250'lik Chopper bakıyorsun, hiç mantıklı değil. Zaten kontrol etmesi zor modeller tasarımlarından ötürü ve hız algın yok.

İlk motorun olarak bence Küba Superlight 125 ile başla. Çok öyle hızlı giden bir makine değil, ama seni üzmez sorun olarak. Bununla alışırsın, acemiliğini atarsın.

Yeni sürücüsün ve direkt 250'lik Chopper bakıyorsun, hiç mantıklı değil. Zaten kontrol etmesi zor modeller tasarımlarından ötürü ve hız algın yok.

İlk motorun olarak bence Küba Superlight 125 ile başla. Çok öyle hızlı giden bir makine değil, ama seni üzmez sorun olarak. Bununla alışırsın, acemiliğini atarsın.
Motor kontrolüm fena değildir asıl beni korkutan şey ABS olmamasıydı . Babamın CB650F i var onunla yaklasık haftada 1 cıkıyorum turlamaya . Zamanında R25 ve dominar 400 gibi motorlar da kullandım. Küba Superlight 125 de kullanma şansım oldu fakat hiç beğenmemiştim ne yazık ki..

Motosikleti
Cruiser
Merhabalar, bence;
2. El sorun olmaz dersen Royal Enfield Meteor 350
0 olacak dersen Lifan V16
İleride de Shadowa kavuşursun umarım. 🤟🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar