"...şehrin kurtları..." (kırmızı) Özge kardeşimize ithaf edilmiştir.

Kurt her ne kadar puslu havayı sevsede biz iki yaşlı kurt her türlü havayı severiz. Artık Pazar günü geldimi. Heberlşmiyoruz bile sadece nerde buluışuyoruz diyoruz ve vuruyoruz yola.

Bugünde öyle çıktık. Önce kemerburgazda bir dostuma uğradık. Ergun. çayını içtik . Ordan indik gene karadeniz sahiline İstanbulun değişik yerlerine serpiştirdiğim mücevher niyetine bir dosta daha uğradık kulubesinde misafir etti bizi.

Ve resimledik elimizden geldiğince. Paylaşmak için sizinle.

Dedikki bu güzel geziyi salı günü ameliyat olacak Özge (kırmızı) kardeşimize hediye edelim. Sormadık gerçi ama kırmaz bizi bu hediyemizi kabul eder umarız. Hele bi kalksın ayağı beraberde gezeriz.

Buyrun saygılarımızla resimler

Not bu yazı Kırmızı kardeşimize hediye edildiği için silinmemiştir. saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zamanki gibi pazar gününün tadını siz çıkarmışsınız.:rendeer:

nasıl yani ameliyat özge ameliyatmı olucak:silent: :pale:

Sevgili Akalteke ve BABAADAM, kardeşim kırmızı ( Özge ) adına her ikinize de çok teşekkür ederim...:rendeer: :rendeer:

Yine pazar günü yollara düşmüşsünüz ve keyifli bir gezi gerçekleştirmişsiniz... Resimler için teşekkür ederiz. En kısa zamanda, sağlık sorunlarını çözümleyip, bir pazar gezmenizde sizlere eşlik etmeyi isteriz...

aa babaadam ve akalteke... hıım sanırım ben babaadamın motoruna bindiğimde (artçı olarak ) 4 veya 5 defa (2 tane benleyken) sigorta değiştirdi... sonra başka bi arkadaşın motorundayken akaltekeye çarpmıştık :mrgreen: bakın bu gezide ben yokum ikiside sağlam :queen: hadi bakalım gezin ve "sağlam" motorlarınızın keyfini sürün. :rendeer: maşallah (diyeyimde bu konuşmadan sonra sizlere birşey olmasın malum ne tutsam elimde kalıyor...)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En son sana uğpradık ama bir bardak çayı çok gördün bize

Abi başımın üstünde yeriniz var ne demek.

Gelmenizle gitmeniz bir oldu.

Durmadınızki....

Hem takmışsınız kafaya sarıyerde börek yıycez diye.:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kurt puslu havayı niye sever? :)

Bende her havayı severim ayırt etmeden. Gezileriniz kadar, fotoğraflarınız da ustaca, güzellikleri olduğu gibi yansıtıyor renkli camdan yüzümüze. Tekerinize taş değmeye, nice gezilere.

Özge kardeşe de geçmiş olsun diyorum, en kısa zamanda iyileşmesi dileklerimle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boştaydık yahu keşke haberimiz olsaydı. çok nefis olmuş.

boştaydık yahu keşke haberimiz olsaydı. çok nefis olmuş.sabah 06 da izmir

Son düzenleme:
ya üzüldüm bak şimdi daha evelsi gün görüşdük birşey söylemedi:cyclopsan :pale: üzüldüm bak şimdi bea

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
by by

boştaydık yahu keşke haberimiz olsaydı. çok nefis olmuş.sabah 06 da izmir yolcusuyum.

Sevgili Akalteke ve BABAADAM, kardeşim kırmızı ( Özge ) adına her ikinize de çok teşekkür ederim...:rendeer: :rendeer:

Yine pazar günü yollara düşmüşsünüz ve keyifli bir gezi gerçekleştirmişsiniz... Resimler için teşekkür ederiz. En kısa zamanda, sağlık sorunlarını çözümleyip, bir pazar gezmenizde sizlere eşlik etmeyi isteriz...

Sevgili vınvın biz teşekkür ederiz. Elimizden gelen buydu birde hayır duamız inşallah yetişir kırmızı kardeşimize en kısa zamanda şifaya kavuşur. Hem daha biz onla hayabusalarla Türkiya turu yapacağız.
Dimi ama

Sevgili vınvın biz teşekkür ederiz. Elimizden gelen buydu birde hayır duamız inşallah yetişir kırmızı kardeşimize en kısa zamanda şifaya kavuşur. Hem daha biz onla hayabusalarla Türkiya turu yapacağız.
Dimi ama

yapmazmıyız bee abii tabii yapcazz :)
Tamer abim oncelikle sana ve Zafer abi bu ince jestiniz için çok tesekkür ederim... gercekten cok duygulandım:salut:
sizi cok seviyoruummmm:rendeer:
bıyıklı ve beyfa sizede iyi dilekleriniz için tesekkur ederimm:)
insallah biran evvel ayağa kalkarım ve birlikte pazar turu yaparızz bu biraz zaman alcak ama bekleyinn benii, bensiz cok gezmeyinn heee:queen:

balığın huncını yol'a vermişsiniz çok güzel olmuş...

özge arkadaşımıza da bir an önce acil şifalar diliyorum...

kazasız/belasız sürüşlere inşallah.....

güzel bi gezi olmuş...
özge kardeşe geçmiş olsun haberim yoktu..
acil şifalar şimdiden..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar