togg ları kimin aldığı düşünülünce...Bu Togg sürücüleri, siyah Passat boşline kasa + R-Line çakma jant sürücülerinin yerini aldı sanırım. Hep bi eller kollar geride, dayı dayı hareketler...
togg ları kimin aldığı düşünülünce...Bu Togg sürücüleri, siyah Passat boşline kasa + R-Line çakma jant sürücülerinin yerini aldı sanırım. Hep bi eller kollar geride, dayı dayı hareketler...
Sırf bu imaj nedeniyle bedavaya verseler almam.togg ları kimin aldığı düşünülünce...
işte cesaret, işte feraset, İŞTE ADAM GİBİ ADAMSırf bu imaj nedeniyle bedavaya verseler almam.
bir konuda size katılmıyorum. bu ülkenin malı olması onu otomatikman sevmemi gerektirmiyor. en azından artık gerektirmiyor. bence o devirler geçti. artık yaptığım her alışverişte, kurduğum her dostlukta hangi mahalleden olduğuna dikkat ediyorum. yoksa magandalar da bu ülkenin mahsülü ama onları da kabullenmem söz konusu değil.Ürün iyidir, kötüdür bilemem, ben zaten Tesla dahil elektrikli hiçbir otomobile sıcak bakmıyorum. Sevmiyorum böyle gay ruhlu araçları. Lakin nefret ettiğim Akp yönetiminde ittire kaktıra oluşturulmuş olsa da Togg artık bu ülkenin bir markasıdır. Yine cennet vatanımızı bu hale gelmesinde verdiği oylarla sorumlu olan karşı mahallenin bu otomobili satın alıyor olması da bu otomobili almamız almamamız konusunda bir kriter olmamalıdır.
Bu ülkede çok uzun yıllardır, kendi otomobilini üretme fetişizmi var. Dünyanın en büyük uzay araçlarını da üretsek, teknolojinin merkezi de olsak yerli otomobil üretemiyorsak diğer başarıların halk nezdinde bir önemi yok. Bu konulara mantık yönünden değil de duygu yönünden bakıyoruz. Umarım Togg'un sonu Devrim ya da Anadol gibi olmaz.
Sevmeniz, sevmemiz gerekmiyor ama bu ülkenin markasıdır. Bazı şeyleri bizler-onlar mantığından farklı değerlendirmeliyiz. Ben de Ak Partili ya da Dem Partili olduğuna emin olduğum esnaftan alışveriş yapmam ama bu konu bence bunların üzerinde.bir konuda size katılmıyorum. bu ülkenin malı olması onu otomatikman sevmemi gerektirmiyor. en azından artık gerektirmiyor. bence o devirler geçti. artık yaptığım her alışverişte, kurduğum her dostlukta hangi mahalleden olduğuna dikkat ediyorum. yoksa magandalar da bu ülkenin mahsülü ama onları da kabullenmem söz konusu değil.
Sırf bu imaj nedeniyle bedavaya verseler almam.