Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Videoyu çeken arkadaş biraz fazla hararetlenmiş duruma. Bu tür durumlarda karakter de ortaya çıkıyor ve görünen o ki bu iş biraz karşılıklı tahriğe dönüşmüş.

Hava sibobu yapısı gereği sürekli bozulmaya müsait bir mekanizma, özellikle ucuz ve kalitesiz metalden üretilenler bilen-bilmeyen kullanıcılar tarafından çokça muameleye maruz kalıyor. Bu konuda istasyon şefini anlayabilirim ama bu hizmetler oldukça tercih sebebi oluşuyor işte. Kaldı ki otoyollarda motorcudan daha fazla kamyoncu, araba kullanıcısı var, pek doğaldır ki motosikletli olan bizlerin kullanım oranı da bu paydada gayet az. Özellikle motosikletlilerin bu konuda hedef alınması saçmalık.

Tuvalet mevzusuna gelince, bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Çok insani bir ihtiyaç durumu. Kaldı ki istasyonlar kalabalık görünmek ister, yada lavabodan çıktıktan sonra canın bi kahve yada gıda ürünü çeker, alırsın. Video'da göründüğü gibi mesela. İçeride geçirdiğin süre arttıkça bu süre de artar. Her anlamda kazanç sağlatır. Bir benzinlik sahibi olup(sarı siteden ufak bi arastirma yapmanizi tavsiye ederim, gercekten fiyatlar astronomik) bu tip ufak hesaplar ardına düşülmesi marka imajına da zarar verecektir. Ümit ediyorum ilgili şikayetler POAŞ a ulaşır ve gerekli ihtar veya yaptırımlar uygulanır.

sevgili Arndiol iyi yazmışşında sonuda düşündürücü gibi sanki ha? ne dersin şaka şaka işte Türkçemizin marifeti bu,

Motosikleti
D400
sevgili Arndiol iyi yazmışşında sonuda düşündürücü gibi sanki ha? ne dersin şaka şaka işte Türkçemizin marifeti bu,

hep art niyet bunlar :D

çeşitli pompa örnekleri

shopping

images

images

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sevgili milletimizin (istisnalar kaideyi bozmaz) alet ve tuvalet kullanımı da ayrı bir tartışma konusu. Hayatımda tuvalete tünemeyiniz!!, yazısını ilk defa, büyük bir şirketin en kötüsü doktara yapmış akademisyenlerin olduğu katta görmüştüm. Şerefsizim o güne kadar aklıma gelmemişti. Nede olsa okumuş adamlar, benden iyi bilecekler normal olaraktan.

Sallami kardeş, ilave olarak parantez içinde ''Lütfen çömeşerek oturmayınız'' diye de yazsaymış. Almanyaya ilk giden Türkler öyle yapıyorlardı artı olarak de ellerinde işçi bulma kurumunun 3 günlük yolculuk için verilen kumanya paketlerinin yanında bir tanede ibrik modeli Plastik kap içinde su veriyorlardı bu kaplar sonra toplu işçi lojmanlarında teharet amacıyla kullanılırdı, her WC ye giden elinde bu ibriklerle giderdi malum Almanya ve diğer gayrimüslim ülkelerde teharet uygulaması yoktur, ya varsa WC kagıdı yoksa eski gazete kağıtlarıyla hacetlerinin kalıntılarını silerlerdi, ööööğğğğğğhhhh (Muhabbete bakarmısınız SORRY,)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... malum Almanya ve diğer gayrimüslim ülkelerde teharet uygulaması yoktur, ya varsa WC kagıdı yoksa eski gazete kağıtlarıyla hacetlerinin kalıntılarını silerlerdi, ööööğğğğğğhhhh (Muhabbete bakarmısınız SORRY,)
Bkz. "bidet", hani şu "bide ney ya?" cümlesindeki.

LOVELY Cyan, senin dediğin o ''Bidet'' evlerde olur, bu sıhhi tesisat objesi özel istek olup yeni evlerde uygulanmaktadır fakat umuma veya yarı umuma açık WC lerde konmaz aksi halde kullanan kişi çıktıktan sonra oranın manzarası herzaman güzel olmaz be gülüm.

Motosikleti
Bkz. "bidet", hani şu "bide ney ya?" cümlesindeki.
İtalya ve Fransa dışında pek kullanımı yok gibi. Fransa'ya çok Ermeni vatandaşımız gitti. Buradan çok taharetli klozet götürdüklerine şahit olmuştum.

Motosikleti
LOVELY Cyan, senin dediğin o ''Bidet'' evlerde olur, bu sıhhi tesisat objesi özel istek olup yeni evlerde uygulanmaktadır fakat umuma veya yarı umuma açık WC lerde konmaz aksi halde kullanan kişi çıktıktan sonra oranın manzarası herzaman güzel olmaz be gülüm.
Umumî WC olayı ayrı tabi. Ama Güney Avrupa'da yaygın bir tuvalet aparatı.

İtalya ve Fransa dışında pek kullanımı yok gibi. Fransa'ya çok Ermeni vatandaşımız gitti. Buradan çok taharetli klozet götürdüklerine şahit olmuştum.
Portekiz ve İspanya'da da kullanılıyor.

Şimdi bu taharet konusu çok dile getiriliyor, Avrupa görmüş(!) bir arkadaşınız olarak şöyle ifade edeyim; özellikle Güney Avrupa'da hacet giderdikten sonra duş alma mevzuu yaygındır. Dolayısıyla adamın tuvaletinde taharet musluğu vb. bir aparatın ol-MA-ması kıçı moklu gezdiği anlamına gelmez, çünkü işini yaptıktan sonra gider duşunu alır orada güzelce temizlenir zaten. ;)

Bazı Güney Avrupa ülkelerinde günde iki duş alma neredeyse norm gibidir, halbuki bizde günlük duş alma alışkanlığı yüzdesel olarak daha düşüktür. Bu kültürel farklılıklar yüzünden ne orada ne burada kimse mok kokmaz ama bizde toplu taşımaya bindiğinizde yerine göre kesif bir ter kokusu içinde seyahat ederken orada böyle bir tecrübe yaşamazsınız. :) (Sidik ve/veya alkol kokan berduşlar hariç! :D :D)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Toilet spray gun adında bir aparat var artık, onu takıyorlar duş hattına. Gemilerde kullanılıyor, karada da denk geldiğimi hatırlıyorum. Fena birşey, ömrü hayatında herkes en az bir kez denemeli... :LOL::devilish:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Motosikletlerin egzozunun açıkta olması, genellikle hava hortumlarını küçük bir temasla bile eritebilmesi sebebiyle olabilir, Önlem almak yerine yasaklamakta esnaflıktan uzak bir istasyon sahibi ile açıklanabilir. Tuvalet için bir şey diyemem. Muhtemelen aynı esnaflıktan uzak olma mevzusu.

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Toilet spray gun adında bir aparat var artık, onu takıyorlar duş hattına. Gemilerde kullanılıyor, karada da denk geldiğimi hatırlıyorum. Fena birşey, ömrü hayatında herkes en az bir kez denemeli... :LOL::devilish:
Mısır'da vardı bundan kaldığım otelde. Yahu öyle bir tazyikli püskürüyor ki bildiğin tahrik musluğu deseler yeridir. :ROFLMAO:

On saniye fazladan tutsanız cila bile yapıyor o kadar kuvvetli. :ROFLMAO:

Motosikleti
Biz satıyoruz shut-off, araplar şattaf diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikletlerin egzozunun açıkta olması, genellikle hava hortumlarını küçük bir temasla bile eritebilmesi sebebiyle olabilir, Önlem almak yerine yasaklamakta esnaflıktan uzak bir istasyon sahibi ile açıklanabilir. Tuvalet için bir şey diyemem. Muhtemelen aynı esnaflıktan uzak olma mevzusu.
Çok kez sizde görmüşsünüzdür. Adam smaç basamıyor, illaki potalı atacak.

Motosikleti
Araplarda bu var genelde. Kullanması zor geldi bana. Bizim sistem daha güzel. :)

Ahahaha, motosiklet forumunda geldiğimiz konuya bakınız :D

Motosikleti
Araplarda bu var genelde. Kullanması zor geldi bana. Bizim sistem daha güzel. :)

Ahahaha, motosiklet forumunda geldiğimiz konuya bakınız :D
Ben Capon seviyorum valla. Isıtmalı, kurutmalı, ses bastırmalı ne ararsan var merette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar