YBR 125 90 BİN KMDE 30 BİN TLYE ALINIRMI?

Motosikleti
behlul64B
YAMAHA YBR 125, 90 bin km'yi devirmiş durumda. 30 bin TL fiyat verdi. Paranın aciliyeti varmış. O yüzden bu kadar düştü.
Bu fiyata bu motor alınır mı?

Eksikleri:
  • Kontak bozuk. Her anahtar kontağı çalıştırıyor.
  • Karbüratöre macun sürmüşler.
  • Süspansiyonu lastikle motora bağlamışlar.
Onun haricinde yürüründe ve motorda bir şey yok. Motorcuya da gösterdik.

Alacağım kişi tanıdık biri; iş yerinde her gün yüz yüze görüştüğüm birisi.

Ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlk motorum olacak. Kendisi de :)

MOTOR FOTOLARI DRİVE 3
MOTOR FOTOLARI DRİVE 2
MOTOR FOTOLARI DRİVE

Motosikleti
Ns200 15"
Bu motosikleti alırsanız alacağınız kişi ile aranız bozulur, motosikletin dandirik bir parçasını değiştirmeyip macun süren zihniyet bakım dahi yapmamıştır... Elbette artık bu fiyatlar komik fiyatlar oldu ama böyle saçma işçiliklerin olduğu motosiklete o parayı vermezdim.

Motosikleti
tk03 , dio
dediğin gibi yürüyen temizse yağsız kalmadıysa ve şaside paslanma yoksa alınabilir fiyat çok uygun tak 150 karbüratör ve kontak seti bak keyfine. Süspansiyonu kaynakla halledersin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ybr'lerin km sayacı 99.999'dan sonra sıfırlanıyor. Geçmişte kuryede kullanılmışsa ki mümkündür, o araç 90.000'de değil de 190.000, 290.000, 390.000'de olabilir.

F54

feleğin çemberinden geçmiş
düzeltmek için aldığın paradan daha fazla masraf açma ihtimali var
bence uzak dur

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
o zman hiç almasın kimse 2. el araç
Alsın da telli ve analog sayaçlı bir motosiklet ise kilometresine falan hiç bakmasın / güvenmesin, motorun durumundan bir sonuç çıkarsın. Adam kilometre telini sökmüştür gezmiştir nereden bileceksin? Bilmen mümkün değil maalesef. Orada maldan ve beşerden anlama yeteneği giriyor devreye. Onlarla bir karar verilmeli. (Bende onlar biraz sorunlu, o sebeple sadece bildiğim motoru veya çok güvendiğim birinin referansıyla ikinci el alırım - veya Borusan Next falan tarzı güvenilir ve garanti veren bir yerden belki...)

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Çok masraf yaparsın, bloğu nasıl bilmiyorum ama motosikletine macun sürdüren adamın motoru nasıldır bilemem.

Motoru toplayacak paran varsa al, ama uğraşamazsan, adam akıllı ustan da yoksa bulaşma. Sırf Japon diye böyle bir motor alıncak diye bir kaide yok.

Motosikleti
Cruiser
Merhaba, kısa cevap kesinlikle alınmaz.

Ybr ile yüzbinlerce km yapanlar var ama bu motor sana bu hayali vermesin.
İlk motorum olacak demişsin, anlık heves ve heyecan var bunu anlayabiliyorum ama motorla bu şekilde tanışman hiç hoş olmaz.

Kaldı ki, ekipman, sigorta vs. Bu paradan her türlü daha fazlasını vermen gerekecek.
Cezbeden tek şey fiyatıysa hiç cezbetmesin.
Ben bu paraya lastiklerimi değiştiriyorum, (hakir gördüğüm için demiyorum lütfen yanlış anlama) çok başın ağrır ve aldığına alacağına pişman olursun.

Boşuna dememişler, ucuz etin yahnisi yavan olur yada bedava peynir fare kapanında olur diye.
Bunu sana o paraya satacak adam, motorun durumunu bilen adam, zaten sana fiyatıyla alınmaz demiş.
Canını emanet edeceksin, buradaki arkadaşlara kulak vermeni çok isterim.

Motosikleti
behlul64B
Değerli cevaplarınız için teşekkürler dostlar
Satacak kişi zorlayıp duruyor,
vakit istedim biraz
Motorcuda tüm masraflara 10 k fiyat çıkardı
Düşünüp bi karar vericem

Motosikleti
Suzuki GSX 8R
çok uzun bir cevabın özetini geçeyim ;
bırakın satın almayı , bunu fikri düşündüğünüzü bile unutun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar