MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Motosikleti
Dominar 250
Evet dostlar,
Bir süredir takip ettiğim kadarıyla forumda adventure ve sport touringe hem ilgi hem fanatiklik var.
Eğlence ve bilgilendirme açısından bir etkinlik yapalım. Ömür boyu bu iki türden 1000cc altı bir motor sürecek olsanız hangisini sürerdiniz?
Keyifli sürüşler. Not: Benim tercihim nc 750 (!) :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@espresso abi vstrom hariç

Madem ki V-strom dışında tercih soruluyor, bu koşulda ben V-strom olarak tercihimi belirtmek istiyorum.

Evet dostlar,
Bir süredir takip ettiğim kadarıyla forumda adventure ve sport touringe hem ilgi hem fanatiklik var.
Eğlence ve bilgilendirme açısından bir etkinlik yapalım. Ömür boyu bu iki türden 1000cc altı bir motor sürecek olsanız hangisini sürerdiniz?

Tercihiniz doğru,ama dct olanı tercih edin.Şehir içi şehir dışı tek motor.

Motosikleti
SYM JetX 125 2026 E5+
Kesinlikle NC750 derdim.

ADV'de harika bir model, ama bir ömür dedin mi orada akan sular durur. :ROFLMAO:

F54

ömür boyu tek motor kullanacak olsam en azında 19/17 jant kombinasyonu olan bir model seçerdim biraz asfalt biraz kamp vs her yola gelir
hem şehir içi hem uzun yolda üzmeyecek çok seçenek yok
profesyonellerin tercihi DL 650 olurdu sanırım
biraz daha yol konforu arasaydım bu motor forza 750 olurdu hem şehir içi hem uzun yol yaz kış kullan tak diz örtüsünü araba konforunda bas gaza git

Motosikleti
Dominar 250
ömür boyu tek motor kullanacak olsam en azında 19/17 jant kombinasyonu olan bir model seçerdim biraz asfalt biraz kamp vs her yola gelir
hem şehir içi hem uzun yolda üzmeyecek çok seçenek yok
profesyonellerin tercihi DL 650 olurdu sanırım
biraz daha yol konforu arasaydım bu motor forza 750 olurdu hem şehir içi hem uzun yol yaz kış kullan tak diz örtüsünü araba konforunda bas gaza git
Hocam AT ccye mi takıldı

F54

Hocam AT ccye mi takıldı
evet at cc ye takıldı :confused:
yani 5 yıldır at kullanıyorum 2014 te at olsaymış ve ben alsaymışım halen bunu kullanmaya devam ederdim arada model yenileyip km düşürsem de at vazgeçilmez benim için
at'ın rakipleri de iyi aslında tiger 800/900 bmw f 800/900 at kadar olmasa da transalp 750 tuareg 660 t7 de alternatif olabilir benim için

Motosikleti
Dominar 250
evet at cc ye takıldı :confused:
yani 5 yıldır at kullanıyorum 2014 te at olsaymış ve ben alsaymışım halen bunu kullanmaya devam ederdim arada model yenileyip km düşürsem de at vazgeçilmez benim için
at'ın rakipleri de iyi aslında tiger 800/900 bmw f 800/900 at kadar olmasa da transalp 750 tuareg 660 t7 de alternatif olabilir benim için
hocam AT alacaklara tavsiyen nedir? Evin otoparkında var ve her yanından geçtiğimde hayran oluyorum hrc kasaya ama pahalı duruyor

2025 Model ve üstü Ducati Multistrada V2S :)
Desmosuz bir ömür...

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Ns200 15"
Her ne kadar Ducati'yi sevsemde desmo abartılıyor, gündelik kullanılabilecek motosikletler için desmo tamamen gereksiz ve mekanik işler yapmayan bir kullanıcı için ekstra bir masraf. Performans motorları için elbette avantajı mevcut, supap yayları olmadığı için motor içinde kranka kuvvet uygulamadığı için rahat hareket etmesini sağlıyor ancak buna pistte salise kovalayanların ihtiyacı var...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Her ne kadar Ducati'yi sevsemde desmo abartılıyor, gündelik kullanılabilecek motosikletler için desmo tamamen gereksiz ve mekanik işler yapmayan bir kullanıcı için ekstra bir masraf. Performans motorları için elbette avantajı mevcut, supap yayları olmadığı için motor içinde kranka kuvvet uygulamadığı için rahat hareket etmesini sağlıyor ancak buna pistte salise kovalayanların ihtiyacı var...
italyanlar sınıflarının tartışmasız en güçlü aletlerini üretiyorlar daha erken bakım istemeleri ve daha pahalı olması normal geliyor aslan beslemekle kedi beslemek bir değil ne de olsa :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
italyanlar sınıflarının tartışmasız en güçlü aletlerini üretiyorlar daha erken bakım istemeleri ve daha pahalı olması normal geliyor aslan beslemekle kedi beslemek bir değil ne de olsa :)
Ne demek İtalyanlar sınıfının en güçlü aletlerini üretiyorlar? Al bak 250 cc sınıfında Nc'den daha kuvvetlisi var mı? :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bazı forumdaşlarım bilir 2,5 yıl önce 1000 CC altı ADV tarzı motosiklet bakarken ve az kalsın V-strom 650 alacakken😬 ulen daha uygun fiyata hem daha güçlü hemi de üç silindirli Tiger 800 alırım diyerek son anda kararımı değiştirip satın aldığım, 2,5 yıldır hemen her yol koşulunda sürdüğüm(çamur ve sert arazi hariç) sağlık olursa ömür boyu sürmeyi düşündüğüm, 17-19 kombinasyonu, sıralı üçlüsü, 95 hp 79 nm torku, harika sesi, dengesi, konforu, donanımı, malzeme kalitesi ve daha sayamadığım birçok özelliği ile her sürdüğümde yüzümde bir gülümseme ile üzerinden indiğim 2015-2018 yılları arasındaki bir Triumph Tiger 800 XRx veya XRt bu sınıfın eski ama hâlâ parlayan yıldızıdır diyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Evet dostlar,

ömür boyu tek bi motosiklete binecek olsam kesinlikle yine tuareg alırım 😁 commuter olarak da enduro olarak da touring olarak da kullanabiliyorum gazlamaya da geliyor az yaktırmaya da geliyor mis
arazi niyetim olmasaydı f900gs adv veya tracer 9 alabilirdim
hem arazi hem commuter gibi kullanma niyetim olmasaydı da sadece motosiklet sürmek için kullanacak olsaydım kesinlikle v2s

Bazı forumdaşlarım bilir 2,5 yıl önce 1000 CC altı ADV tarzı motosiklet bakarken ve az kalsın V-strom 650 alacakken😬 ulen daha uygun fiyata hem daha güçlü hemi de üç silindirli Tiger 800 alırım diyerek son anda kararımı değiştirip satın aldığım, 2,5 yıldır hemen her yol koşulunda sürdüğüm(çamur ve sert arazi hariç) sağlık olursa ömür boyu sürmeyi düşündüğüm, 17-19 kombinasyonu, sıralı üçlüsü, 95 hp 79 nm torku, harika sesi, dengesi, konforu, donanımı, malzeme kalitesi ve daha sayamadığım birçok özelliği ile her sürdüğümde yüzümde bir gülümseme ile üzerinden indiğim 2015-2018 yılları arasındaki bir Triumph Tiger 800 XRx veya XRt bu sınıfın eski ama hâlâ parlayan yıldızıdır diyorum.
15-18 arası o gün bile eskiyken bugün daha da eski geliyor bi de o modellerini pahalıya satıyorlar 2015lere söyleyecek lafım yok parasına göre çok güzel motorlar da sonrasının fiyatına 2020 sonrası multistradalar var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Seni Allah korudu da Varadero almadın :)

Motosikleti
Dominar 250
güzel yazmışsın hocam peki sence tarafsız olmak gerekirse vfr 800 cr X mi yoksa tiger mı ikisi de beğendiklerimden

Motosikleti
Ns200 15"
Ducati motosikletlerini 12.000 ile 15.000 kilometre arasında yağ bakımına çağırıyor buda bir çok motosikletten uzun kilometre vaad ediyor ancak ülkemizdeki şu şartlarda hangi motosiklet olursa olsun bu kilometrelerde motor yağını değiştirmek demek yatak yorgan döşek bırakmamak demek. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ducati motosikletlerini 12.000 ile 15.000 kilometre arasında yağ bakımına çağırıyor buda bir çok motosikletten uzun kilometre vaad ediyor ancak ülkemizdeki şu şartlarda hangi motosiklet olursa olsun bu kilometrelerde motor yağını değiştirmek demek yatak yorgan döşek bırakmamak demek. :)
15W50 kullanıyorlar, 1 sene içinde değişecekse olur bence ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar