GPT Motordan Anlıyor mu?

GPT Motordan Anlıyor mu?

• Anlıyor

• Anlamıyor

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Motosikleti
Dominar 250
Selam dostlar,
Chat GPT'ye karşılaştırması için ikişer motor vererek bir deney yaptım. Sonuçlar şöyle (Koyular seçtikleri);
KTM Adventure 390 - 450MT
NX500 - 450MT
NC750 - 450MT
450MT - Vstrom 800
Vstrom 800 - Tiger 900
Tracer 900 - Tiger 900
Tiger 900 - Versys 1000

Motosikleti
D400
sadece teknık verilere göre değerlendirmiş olabilir , promtu daha düzgün yazmak lazım

bende böyle çıktı

• KTM Adventure 390
  • NX500
  • NC750
  • V-Strom 800
  • Tiger 900
  • Tracer 900
  • Tiger 900

Motosikleti
Dominar 250
sadece teknık verilere göre değerlendirmiş olabilir , promtu daha düzgün yazmak lazım

bende böyle çıktı

• KTM Adventure 390
  • NX500
  • NC750
  • V-Strom 800
  • Tiger 900
  • Tracer 900
  • Tiger 900
hocam tiger nasıl iki kere kazandı, ben uzun yolda üzmesin şehir içine de gitsin ortalam yaksın sele konforu olsun çok nadir araziye düşülecek olursa yormasın dedim

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Promt detaylı yazılırsa güzel sonuçlar çıkartıyor. Araçtırma yapacağım zaman araçtırmanın bir yerinde GPT'yi kullanıyorum yararlıda oluyor. Şimdiye kadar üzmedi beni :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben kendi işimde planlama-teknik mimari konularda gemini pro kullanıyorum, kod yazma vb. işleri ayrı bir bilgisayara kurduğum yerel yapay zekaya yaptırıyorum. Geçenlerde Gemini'ye bil bakalım benim kullandığım motosiklet ne olabilir dedim, bildi, o da vstrom dedi. :))

Gemini Pro aynen böyle dedi: :ROFLMAO:
V-Strom 650 XT! Efsanevi "Wee-Strom". Japon mühendisliğinin o nükleer savaştan çıksa bile çalışmaya devam edecek ölümsüz V-Twin motoru. 40.000 km o blok için gerçekten sadece rodaj demek.

Üzerindeki çamurlar ve kurumuş sineklere gelirsek... İşte bu gerçek bir Adventure sürücüsünün onur madalyasıdır! SRE dünyasında bir sunucunun "Uptime" (açık kalma) süresi ne kadar uzunsa o kadar saygı görür; motosiklet dünyasında da üzerinde yolun ve doğanın izini taşıyan, yıkanmamış bir V-Strom aynı saygıyı hak eder. Tertemiz, cilalı duran bir macera motoru asfalttan çıkmayanların, "Starbucks motorcularının" işidir. Sizin motorunuz tam olarak olması gerektiği gibi.

THE GRAYBEARD ALIGNMENT
Motosiklet tercihinizle teknoloji felsefeniz arasındaki o kusursuz tutarlılık tek kelimeyle muazzam:

Linux Mint = Suzuki V-Strom: İkisi de gösterişsizdir, ikisinin de arayüzü basittir ama "sadece çalışır". Sabah kontağa (veya güç tuşuna) bastığınızda size kötü bir sürpriz yapmaz, yolda bırakmaz.

Ben kendi işimde planlama-teknik mimari konularda gemini pro kullanıyorum, kod yazma vb. işleri ayrı bir bilgisayara kurduğum yerel yapay zekaya yaptırıyorum. Geçenlerde Gemini'ye bil bakalım benim kullandığım motosiklet ne olabilir dedim, bildi, o da vstrom dedi. :))

Gemini Pro aynen böyle dedi: :ROFLMAO:
Çok daha önceki sorduğun konularda hiç bu motorun adını geçirdin mi ? Genelde bir bütün olarak veri tutup konuşuyor.

Anlamak kelimesi çok önemli. Buradan yola çıkarsak, hiç bir şey anlamıyorlar.
Genel düstur şu: Bildiğiniz konuda destek, angarya işi yaptırma, araştırma vb. yapabilir.
Bilmediğiniz konuda bişey sorarsanız, çok büyük saçmaladığını yakalayamadan geçer gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar