İSTANBUL İÇİ ROTALAR

Motosikleti
harley davidson 883 iron yamaha x max 250
Herkeze çok selamlar uzun zamandır işlevsel olarak kullandığım motosiklet sürüş hayatıma renk katacak sürüş zevki katacak bir motosiklet aldım istanbul içi haftasonları rotalar yapmayı planlıyorum güzel ve keyifli rota sahibi arkadaşlar paylaşırsa hepimiz faydalanalım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkeze çok selamlar uzun zamandır işlevsel olarak kullandığım motosiklet sürüş hayatıma renk katacak sürüş zevki katacak bir motosiklet aldım istanbul içi haftasonları rotalar yapmayı planlıyorum güzel ve keyifli rota sahibi arkadaşlar paylaşırsa hepimiz faydalanalım
İstanbul içi değil de daha çok İstanbul'un trafiğinden bir an önce çıkıp çevre rotalarda geziyorduk.
Avrupa yakasında Çatalca'nın az yukarısında Subaşı köyü var, 3. havalimanı yolu ayrımından bu köyden başlayıp Kırklareli'ne kadar giden haritalarda eski istanbul Kırklareli yolu diye görünen yol güzel. o yoldan girip sonra sağa sola sağıp köy içi orman içi yollar güzel, Çilingöz tabiat parkına kadar güzel keyifli yollar da var, bir de en güzeli o çevrede her köyde kasabada çok güzel köfteciler var mola verince köfte yemekten kilo alıyorduk.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Aksiyon istiyorsan esenyurt, bagcilar, esenler ara sokaklari.
Piyasa yapayim diuorsan bagdat caddesi ve caddebostan sahil.
Yokuslar, dar alanda yavas surus ve manevra istiyorsan nisantasi
Zabitalarla kovalamaca istiyorsan sirkeci taraflari.
Uhrevi deneyim istiyorsan da eyupsultan taraflari.
ACik virajlarda gaza gelip karsi seride gecen motorcuyla kucaklasmak icin sile darlik.
Ineklerle ve arkadan biraktiklari ile hasir nesir olmak icin bagirkanli yollari
Koyu tenlilerle denize girmek icin kilyos sahil.
Mangal dumaninda gizemli bir rota istiyorsan bakirkoy sahil.
Tas kafalarla adrenalinli kovalamaca icin de fikirtepenin eski kiskmlari.
Moka ususen sinekler gibi onunde arkanda saginda solundaki 30cmlik bosluga girmeye calisan suursuz motorcularla sabir testi icin de besiktas eminonu hattini tavsiye edebilirim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Moka ususen sinekler gibi onunde arkanda saginda solundaki 30cmlik bosluga girmeye calisan suursuz motorcularla sabir testi icin de besiktas eminonu hattini tavsiye edebilirim.
Bunlardan en çok Beylikdüzü - Zincirlikuyu arasındaki E5 hattında var.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Besiktas eminonu hatti da fena degil yalniz
Ben orada çok sürüyorum, hiç dikkatimi çekmedi. Beni E5'teki mallar kızdırıyor daha çok. (Bu arada ben de o dar kısımlarda oldukça tempolu gidebilen biriyim, ondan genelde çok rahatsız edemiyorlar, sadece önümde olan olaylarla ilgili bir yorumum bu :D Önümdekini de hiç taciz etmem, özellikle acemi olduğu belliyse...)

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar