- Motosikleti
- Honda pcx
- Konu Yazar
bakım yaptırdıktan sonra oldu gaz kelebegimi sorun acaba
Hayır sadece yag degişimi yapıldıVaryatör bakımı yapıldımı?
Yani servis koydu herhangi bir sızıntı yok şuanlıkYağ fazla olabilir mi?
Yani önceden rodajda böyle bi sıkıntı yokdu degiştirdiler ondan sonra böyle olduSkuterlerde rölantide titreme genelde ön varyatörden kaynaklı meydana gelir, ancak problemi daha detaylı açıklayabilirseniz çözüm için daha çok yardımcı olabiliriz.
Ucunda yağ yok demediler hiç ne yağ koyduk diye yetkili servis diye güvendim sormadım yine düne göre azaldı titreşimHangi yağ, kaçlık yağ, ne kadar kondu? Bunlar önemli, hava filtresi kutusunun ucunda tahliye hortumunda yağ birikintisi var mı?
Azaldı hocam ama yine az var gazı bırakınca bi titreme var siboplarlamı alakalıdırBildiğim kadarı ile bu Jüpiterlerde stop etme mevzusu oluyor ama titreme ilk defa duydum yağ az bişe fazla ise hava da sıcak hava filtresine atar ordan motora girer belki bundan titreme yapar bitek yağ değişti dedin rodaj bakımına biraktiysan belki sibop ayarı yapmışlardır eğer ki kalkarken titriyorsa devam et düşük CC scooter normal ama rölanti ise sibop olabilir arkadaşımda vardı stop edip duruyordu emme ile ilgili herşeyi değişti sibop kelebek vs vs 5 kere egzozu söküp deneyelim dedim yok dedi egzozu söktük sonunda motor kendine geldi. Yapman gereken ilk iş servise gidip motoruma ne işlem yapıldı öğrenmek istiyorum ki bildiğim kadarı ile çoğu düşük segment markalarda 1 usta oluyor geri kalan da yaverleri onlar da ufak işlere bakıyor sen bı sor öğren sibop ayarı yaptılarsa nasıl yaptınız de, yapmadilarsa rodaji biten motora neden sibop ayarı yapmadınız de
Sağolasın sanırım siboplardan ısınınca artıyorYüksek ihtimal olabilir ama rölanti sensörude olabilir biraz kronikli motor özelikle bu konuda benim sana tavsiyem git bı sor sibop ayarını yaptın mı diye evet desede bakıcak yok desede bakıcak çünkü servis munueline göre yapması gerekte yaptiysa nasıl yaptınız motor sürekli titriyor de şimdilik garantisi varsa servis dışına anahtar vurdurma
2000 bakımına gidicem o zamana kadar bişey olurmu acabaYüksek ihtimal olabilir ama rölanti sensörude olabilir biraz kronikli motor özelikle bu konuda benim sana tavsiyem git bı sor sibop ayarını yaptın mı diye evet desede bakıcak yok desede bakıcak çünkü servis munueline göre yapması gerekte yaptiysa nasıl yaptınız motor sürekli titriyor de şimdilik garantisi varsa servis dışına anahtar vurdurma
Sibop ayarı için üst kapak açılmıyormu hocam daha motor 1100 km deYüksek ihtimal olabilir ama rölanti sensörude olabilir biraz kronikli motor özelikle bu konuda benim sana tavsiyem git bı sor sibop ayarını yaptın mı diye evet desede bakıcak yok desede bakıcak çünkü servis munueline göre yapması gerekte yaptiysa nasıl yaptınız motor sürekli titriyor de şimdilik garantisi varsa servis dışına anahtar vurdurma