- Motosikleti
- Voge 250RR
Polis öyle bir şey diyemez adamı rehin alıp zorla tutanak tutturacak değilsin ya? Senin acemiliğin en başında zaten ileride durup halledelim lafına inanman olmuş çok klasiktir numaramı vereyim hallederiz cart curt. Tekrar yola çıkmadan önce kaza anına dair fotoğrafın varsa hiç düşünmene gerek yok ceza alır üstüne motosikletinin hasarını karşılar. Hatta sigortası da karşılamaz kendi cebinden öder olay yerini terk ettiği için, işi boş yere yokuşa sürmüş kendine yapmış kötülüğü.Hocam 1-2 gün şahsı arayıp görüşmeye çalıştım engellemiş beni heryerden mesajlarada bakmıyor yarın gidip en yakın karakoldan sikayetçi olacağım ben vurduğu zaman tutanak tutaklım veya hasarı öde git dedim ilerde buluşalım dedi trafik sıkıştı numara verdi gidiş o gidiş daha ulaşamadım şahsa şimdi polis demesin tutanak tutmanız lazımdı diye.
Öyle bişey dese bile polis şahıs bu anlattığım durumda kaçmış sayılmıyor mu? Kolundan tutup dur gitme diyemem ki bende zaten..
Bu arada hastaneye kaza için kontrole de gidebilirsin senin bileceğin iş ama dediğim gibi daha çok ceza alsın kafasıyla yalan bir ifade verme. Motor şuraya yattı sonrasında ayağım burkuldu gibisinden, onun da doğruluğuna ulaşıyorlar çünkü