35 w yerine 45 w led ampül takmak ?

Motosikleti
Motolux ceo 125
Merhaba arkadaşlar motokuryeyim motorum motolux ceo 125 orjinal farını iptal edip yerine bi xenon mercek taktım h1 led ile uyumlu uzun kısa perdeli olan modelden. orjinal fabrika verisi 35w ampül değeri
Ama ben 45 w ampül takmak istiyorum elimde niken nova h1 ampül var ama 45 w lık motor çalışır halde akü voltajı 12.1 12.3 arası geziyor ama 35 w lık photon led taktığımıda 13.5 lerde geziyor
Ama photonun 35 w oluşundan dolayı lümen değeri 8000 45 w lık olanın lümeni 12000 aydınlatma konusunda ciddi derecede fark oluşuyor böyle bi durumda ne yapmam gerek gönlüm 45 w dan yana

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gözünü seveyim motokurye arkadaşlar o iğrenç ve aşırı parlak mavi-beyaz ledleri takmayın motorlarınıza. Direkt bakanı kör ediyorsunuz. Böyle bir motorun ışığı geldiğinde uçak iniyor zannediyorum. Abartmayın lütfen.

Motosikleti
Motolux ceo 125
Gözünü seveyim motokurye arkadaşlar o iğrenç ve aşırı parlak mavi-beyaz ledleri takmayın motorlarınıza. Direkt bakanı kör ediyorsunuz. Böyle bir motorun ışığı geldiğinde uçak iniyor zannediyorum. Abartmayın lütfen.
Sanırım konuyu tam anlamıyla okumadınız mercekli far taktım ben ışıkta ufuk çizgisi var çizgiden yukarı ışık gitmiyor merceksiz farlarla karıştırmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karşıdan gelen aracı kör edersen o da uzunları açıp seni kör eder. Ben öyle yapıyorum. Bunun bir de cezası var. Motorun değeri kadar ceza yeme sonra.
Kimseyi kör ettiğim yok tam anlamıyla okumamışsınız yada merceğin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz ufuk çizgisi var mercekte bi yerden sonra yukarı göstermiyor kimsenin gözünü almıyor

Uyumlu bulabilirseniz daha güçlü şarj dinamosu takarak sorunu çözebilirsiniz. Veyahut varsa diğer elektronik aksesuarların bazılarından feragat edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar