Motosikletim eskisi gibi torklu değil

Yeni bir motosiklet aldım RKS Grace 202
motosikletin motorunda falan bir sıkıntı yok saat gibi maşallah ama şanzıman kısmı ses yapıyordu bizde babamla şanzımandaki dişlileri rulmanları balataları falan komple değiştirdik ses falan kesildi ama bu sefer eskiden soğuk asfaltta kalkarken hizli gaz açınca arka tekeri saran motor sanki debriyaj kaçırıyo gibi bağırıyo ama kalkamıyor
4-5 bin devire gelince motorun torku kendine geliyor bu neden olabilir biz mi acaba birşeyi yanlış taktık

Motosikleti
Ns200 15"
Varyatörü komple yeni alıp taktık

İşine yarar mi bilmiyorum ama varyatörün üstündeki somunu sıkarken arka freni sıkık somunu sıkmaya çalışınca teker sabit ama varyatör dönüyodu zorla da olsa bizde arasindan tornavida geçirip taktırdık janta
Yeni aldığınız varyatörün baga ağırlıkları eskisinden daha ağır olabilir, arka varyatörde dediğiniz olamaz ancak ön varyatörde geçerli olur.

Yeni aldığınız varyatörün baga ağırlıkları eskisinden daha ağır olabilir, arka varyatörde dediğiniz olamaz ancak ön varyatörde geçerli olur.
Biz ilk varyatoru degistirmedik sadece disliler ve rulmanlar degisti ve mtor yine cekmiyordu yine ayniydi yani babam dedi ki varyatorle alakali degistirelim duzelcek degistirdik yine ayni sen biraz bin zaman gectikce alisir o dedi hicbirseyde degismedi

Motosikleti
Ns200 15"
Biz ilk varyatoru degistirmedik sadece disliler ve rulmanlar degisti ve mtor yine cekmiyordu yine ayniydi yani babam dedi ki varyatorle alakali degistirelim duzelcek degistirdik yine ayni sen biraz bin zaman gectikce alisir o dedi hicbirseyde degismedi
Değiştirdiğiniz dişliler aynı oranda olmayabilir bu sebepten ötürü problem yaşıyor olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yec

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar