Sena Spider ST1 interkom hakkında

Motosikleti
NC 750x DCT(2025) - Vespa GTS 250 ABS(2006)
Dün bu interkomu satın aldım. Hoparlor ve mikrofon kalitesinde ve bağlanma kısmında bir sıkıntısı olmadı. Fakat cihazda bulunan çark şeklindeki tuşta bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çarkı her bir tık çevirmemde ses seviyesinin değişmesi gerekli bence fakat bir kademe ses değiştirmek için çarkı neredeyse yarım tur döndürüyorum. Yani o çark 6-7 tık ilerliyor tek bir ses seviyesi değişikliği için. Aldığım yere götürdüm ve sorun yok normal dediler ama bence sensörlerinde bir problem var. Bu haliyle kullanışlı olmaz çünkü. Bu modeli kullananlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Normal mi bu durum?

Motosikleti
SuZan
evet. st1 kullanıyorum. şarj ömrü ve ses kalitesinden çok memnunum. mesh konusundada oldukça iyi. güneydoğu turu yaparken 6 gün boyunca sağanak yağmurda sürdüm. en ufak bir sorun yaşamadım. ayrıca motosikletimde tripmate car play mevcut hem telefona hem carplay e bağlı vaziyette kullanıyorum oldukça memnunum yani.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
evet. st1 kullanıyorum. şarj ömrü ve ses kalitesinden çok memnunum. mesh konusundada oldukça iyi. güneydoğu turu yaparken 6 gün boyunca sağanak yağmurda sürdüm. en ufak bir sorun yaşamadım. ayrıca motosikletimde tripmate car play mevcut hem telefona hem carplay e bağlı vaziyette kullanıyorum oldukça memnunum yani.
tripmate ile birlikte nasıl bağladınız? bendeki tripmate'a interkom bağlanmıyor, telefon ikisine de bağlanıyor. zaten navigasyon aslında telefondan çalıştığı tripmate'e sadece android auto ile ekranı gittiği için sesleri interkomdan geliyor. tripmate üzerinde başka ses var mı ki?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
tripmate ile birlikte nasıl bağladınız? bendeki tripmate'a interkom bağlanmıyor, telefon ikisine de bağlanıyor. zaten navigasyon aslında telefondan çalıştığı tripmate'e sadece android auto ile ekranı gittiği için sesleri interkomdan geliyor. tripmate üzerinde başka ses var mı ki?
tripmeyt trip yapmıyorsa hem interkoma hem de telefona bluetooth üzerinden bağlanması gerek.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
tripmeyt trip yapmıyorsa hem interkoma hem de telefona bluetooth üzerinden bağlanması gerek.
tripmate ile cep teleofonunu bağlyorum, interkomu da cep telefonuna bağlıyorum, tripmate'in interkomla ne işi var orasını anlamadım, interkomun işi telefonda muzik falan açarsam çalsın ya da navigasyonda telefondna gelen sağya dön sola dön gibi sesleri çıkarsın yeter. diğer interkomlara telefondan bağımsız bağlanıyo zaten bir kere eşleştirince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar