büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
emeğine sağlık kamyoncu video iyi olmuş,
bu gezi videolarını 30-40 dakika degil en az 1.5 -2 saatlik koy delirtme beni 😎

Motosikleti
cbf 150
Kimsenin tavuguna kış kış demeyiz, gelen izler. Siz istediniz bunu film 1.3 saat olcak aksiyon drama ve tabi çölde deri pantalonlu gayler hepsi var

Motosikleti
CBF 1000
Forumun kalite çıtasına göre güzel ancak gelişmen için bazı şeyler söylemek zorundayım.

Örnek olarak Intro gereksiz uzun (direkt 12. saniyeden başlayabilirdi) ve her sahnenin geçişi "süre skalası olarak" birbirinden bağımsız.

Genel bir ortalama belirlemek gerekiyor. Örnek olarak video başladığında dümdüz gidiyorsun, sağdaki parlak araca kadar bir numara yok o görüntü olmasa da olurdu .. O kesitteki PUNCH araca yaklaştığın kısım (odağa giren yeni bir renk ya da cisim matematiği).

Bunun gibi PUNCH diyebileceğimiz kısımları 5 saniye-5 saniye gibi eşit aralıklarla geçmelisin. Ha 5 olmaz 6 olur, 4-6 arası olur vs. Uzun tutman gereken sahneleri gerekirse hızlandırabilirsin ama bir kesit 3 saniye bir kesit 10 saniye olunca olmuyor. Odak kaydı gitti. Videoyu zor bitirdim. Beynim çığlık attı.

0:53-1:00 arası da uzun mesela PUNCH lar boşa gidiyor. Burası daha kısa da olabilirdi, normal hızla başlayıp hızlandırılmış olarak da bitirilebilirdi.

Ha diyorsan ki benim kurgu yöntemim farklı. O zaman da seçtiğin müziğin hi-hat ya da bass kısımlarına göre sesle geçiş yaratabilirsin. Bir de yer yer geçiş efekti kullanman gerekiyor. Vhs, Noise vb.

Kısacası geçişler zayıf ve manasız. Bu bir radyo televizyon okulu proje sınavı olsaydı, kalmıştın. Sorry.

"Deri pantalonlu gayler" umarım görmeyiz bu arada.

Motosikleti
cbf 150
İşte bana bmyle yorumlarla gelin, devamlı poh poh nereye kadar.

Ve gayler ayrıca inekler her zaman vşdeolarımın vazgeçilmezleridir :)))

Bu çocuk işi biliyor

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Tanker kamyonun yanından geçtiğin sahneye bayıldım hocam.
Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sırf gıcıklığına, kanyondaki çekim saatini beğenmedim, hem dron hem senin gölgen hoş değil. Yandan çekimde bir madmax havası yok değil hani. Ama bunlar bizi aşan şeyler. Kameramanlık başka, kurgu bambaşka meslekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar