1050 Kilometreyi geçirmemeye özen göstermelisiniz.
garanti dışı kalır mı geçersemÜç, dört günde motosiklete binmeyi ver be kardeşim.
Onların bir sınırı oluyor mesela sen 1100KMde götürünce sınırlar dahilindeyse garantisi devam eder amaaa sen 1100KMde götürdüğün servis kayıtlarında olur ve motorla alakalı bir sorun oluştuğunda sen şurda şu bakımını atlatmışsın o yüzden böyle olmuştur kullanıcı hatası vs. diye uğraştırdıklarını biliyorumarkadaşlar mt25 aldım sıfır su an 920km de ama ben perşembe günü izinliyim perşembe günü gidicem bakıma. o zamana kadar 1200 falan olabilir km. garanti bozulur mu?
Geçmite KTM de çalışırken bu kilometreyi geçtiğinde sıkıntı olabiliyordu.
Her markanın politikası farklı Bajaj'da sınır 50 mi neydi 50KMyi geçince garanti dışı kalıyordu veya servisin politikası da olabilir bilmiyorum Yamaha'da bu KMler daha uzundu diye hatırlıyorum1100 - 1200 sorun ederler mi
Yamaha'nın politikasını maalesef bilmiyorum.1100 - 1200 sorun ederler mi
Kılavuzda yazan km kaç ise ona dikkat et kılavuzu mühürlet bu iş şu km bu km işi değil kağıtta ne yazıyosa uy yoksa sorun yaşadığında yüzüne vura vura garantide değil diyecekler.1100 - 1200 sorun ederler mi
Rodaj için uygun km desiniz. Yola çıkmadan önce rodajı yaptırın daha verimli bir seyahat olur, en fazla 1 saatlik işiniz olacak inşallah randevu bulabilirsiniz.arkadaşlar mt25 aldım sıfır su an 920km de ama ben perşembe günü izinliyim perşembe günü gidicem bakıma. o zamana kadar 1200 falan olabilir km. garanti bozulur mu?