Hangi marka zincir ?

Arkadaşlar Forum'da arama yaptım ama ya ben bulamadım ya da aramayı düzgün yapamadım o yüzden fikir almak istiyorum Honda CB250R motorunda zincir son gerdirme aşamasına gelmiş bulunmakta ve zincir bollaştı artık değiştirme vaktim geldi. Ama şöyle ki dişlilerim sağlam, güzel, temiz görünüyor. Sadece zincir değiştirirsem kurtaracak gibi. Ama maalesef ki bütçem çok kısıtlı. Hani şu anda benim için 5-10 bin kilometre bile götürse yeter diyebileceğim bir zincir arayışındayım. Forumda bulamadım pek önerebileceğiniz markalar var mıdır?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dişlilerle zincirin takım olarak değişmesi sağlıklıdır. Ekonomik bir zincir olarak Choho alabilirsin, yine dişli takımı için de yerli alternatifleri kullanabilirsin.

Dişlilerle zincirin takım olarak değişmesi sağlıklıdır. Ekonomik bir zincir olarak Choho alabilirsin, yine dişli takımı için de yerli alternatifleri kullanabilirsin.
Teşekkür ederim Yani birkaç yerde konu buldum insanların aklında tek bir marka var DID Onun dışında hiçbir zinciri önermiyorlar Onun dışında Hatta bütün zincirler çöp diyorlar ama diğer markaları alıp da 10-15.000 kilometre bile kullananların sorun yaşamadan kullandığını gördüm Hani bütçem olsa ben de iyi bir şey takmak istiyorum ama şu anda sıkışık bir dönemdeyim ve motosikleti günlük aktif olarak gidip gelmek için kullandığım için de mecbur işimi görecek yine orta seviye giriş seviyesi güzel bir şey bulmam gerekiyor dediğiniz markaya bakacağım

Teşekkür ederim Yani birkaç yerde konu buldum insanların aklında tek bir marka var DID Onun dışında hiçbir zinciri önermiyorlar Onun dışında Hatta bütün zincirler çöp diyorlar ama diğer markaları alıp da 10-15.000 kilometre bile kullananların sorun yaşamadan kullandığını gördüm Hani bütçem olsa ben de iyi bir şey takmak istiyorum ama şu anda sıkışık bir dönemdeyim ve motosikleti günlük aktif olarak gidip gelmek için kullandığım için de mecbur işimi görecek yine orta seviye giriş seviyesi güzel bir şey bulmam gerekiyor dediğiniz markaya bakacağım
Honda nın kendi zincir dişli seti ne kadar ?
Did nin dünya kadar sahtesi var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Did tabi ki iyi bir markadır ama ülkemizde sahtesine denk gelmek çok olası. Bu işler bütçe işi, bütçe yetiyorsa Did ya da Rk, bütçe azsa Choho, Cz..

• Beğen
Tepkiler: Ged
Honda nın kendi zincir dişli seti ne kadar ?
Did nin dünya kadar sahtesi var
Hocam Yanlış bilmiyorsam gruptaki arkadaşlara sorduğumda Honda da dıd takıyor demişlerdi ve daha pahalıya satıyor genelde örnek veriyorum piyasa da 5000 binse set orada 5600 5700 oluyor işçilik de 3500 almışlar en son
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Did tabi ki iyi bir markadır ama ülkemizde sahtesine denk gelmek çok olası. Bu işler bütçe işi, bütçe yetiyorsa Did ya da Rk, bütçe azsa Choho, Cz..
Yani dediğim gibi önemli bir parça olduğu için hani iyisi neyse olsun modundayım Ama bütçem gerçekten yok hani mecburen motoru kullanmak da zorundayım bu süre de

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hocam Yanlış bilmiyorsam gruptaki arkadaşlara sorduğumda Honda da dıd takıyor demişlerdi ve daha pahalıya satıyor genelde örnek veriyorum piyasa da 5000 binse set orada 5600 5700 oluyor işçilik de 3500 almışlar en son
...
Honda DID takar da ucuz serilerinden takar, aynı fiyata dışarıdan daha üst seri DID alırsın. Orijinal olma kaydıyla DID iyidir, RK da iyidir, JT de iyidir.

Ben daha yeni benim DL650'ye JT 525/118 zincir ve 15/47 dişli (ön dişli kauçuklu) takım dizdim; 4.000 + 790 + 2.500 = 7.290₺ mâl oldu. DID + Ognibene almaya çalışsam en ucuz 11.000₺ şu anda.

otomotostore'a bir bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Honda DID takar da ucuz serilerinden takar, aynı fiyata dışarıdan daha üst seri DID alırsın. Orijinal olma kaydıyla DID iyidir, RK da iyidir, JT de iyidir.

Ben daha yeni benim DL650'ye JT 525/118 zincir ve 15/47 dişli (ön dişli kauçuklu) takım dizdim; 4.000 + 790 + 2.500 = 7.290₺ mâl oldu. DID + Ognibene almaya çalışsam en ucuz 11.000₺ şu anda.

otomotostore'a bir bakın isterseniz.
Dediğiniz gibi Honda farklı model takabiliyormuş ve fiyatı biraz daha pahalı geldi diyor burada güzel bir firma var durumu anlattım arkadaşa yani bütçenizi O zaman boşuna zorlamayın Eğer 5-10 bin kilometre üzerine düşünmüyorsanız daha düşük modellere markalara bakabilirsiniz dedi sizin gibi jt'yi ve bir marka daha söylemişti yani onlara bakarsanız işinizi görür dedi ama dişli değişip değişmemesi gerektiğini motoru getirin ben bakayım sizi de o şekilde yönlendireyim dedi Ben de o şekilde yapacağım ama fiyatlar uçmuş dediğiniz gibi yani 7 8.000 liranın altında bulamadım zaten DID benim motor için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar