Merhabalar

Motosikleti
CF Moto 450MT - Skyjet Rivero 125
Herkese selam,

Uzun süredir sadece yorum okumakla yetindiğim foruma sonunda üşenmeyip kayıt oldum 😁

Aslında bu forumun pek hoşnut olmadığı bir grup olsa da fiyat avantajı ve beklentimi karşılamasından dolayı CF Moto 450MT ile uzun yol seyahatlerimizi barış ve huzur içinde gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda Antalya - Kaş yolculuğunda çok yeterli ve keyifli bir araç olduğunu da deneyimleyerek teyit etmiş oldum.

Antalya gibi trafik ve sıcak hava derdi olan bir şehirde yaşamam nedeniyle de şehir içindeki ulaşımımı da Skyjet Rivero 125 ile pratik bir şekilde hallediyorum.

ha8ozw1.jpeg

Her iki motor hakkında da bilgi almak isteyen olursa seve seve tecrübelerimi paylaşabilirim.

Herkese iyi sürüşler diliyorum. 🙌

Motosikleti
K 1600 GTL
Hoş geldin. Forum olarak vstrom dışındaki hiç bir motordan hoşlanmıyoruz cf moto ya özel bir durum yok. Güzel günler de kazasız binin.

Motosikleti
D400
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hoşgeldiniz motorlarlarınız güzel, bol bol gezi paylaştıklarınızı bekliyoruz

Motosikleti
sattık :(
Hoşgeldiniz, mt450 ile sorun yaşadınız mı hiç? Tecrübeleriniz neler? Merak ettiğim ama youtube gibi mecralarda kimsenin söylediği şeylere inanmadığım bir model. Ecnebiler çok beğendiler bizim memlekette durumu ne alemde acaba?

Motosikleti
Cruiser
Hoşgeldiniz ☺️
Bana göre önemli olan sizin bindiğiniz motoru sevmeniz.
Tekerinize taş değmesin 🤟🏻👍🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar