Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Motosikleti
Yok
Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

İstanbul
'da Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde yola dökülen yağ kazayı beraberinde getirdi. Kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan 5 motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

... Yola dökülen yağ nedeniyle kayganlaşan zeminde seyir halindeki motosikletler kontrolden çıktı. Peş peşe meydana gelen kazalarda toplam 5 motosiklet devrilirken, 3 kişi yaralandı.

bomonti-dolmabahce-tunelinde-yola-dokulen-yag-kazaya-davetiye-cikardi-3-yarali-lyqu.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralıların, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.

Polis ekipleri tünelde güvenlik önlemi alırken, belediye ekipleri de yola dökülen yağın temizlenmesi için çalışma yaptı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluşurken, çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşım normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

https://www.yenicaggazetesi.com/bomonti-dolmabahce-tunelinde-yola-dokulen-yag-kazaya-davetiye-cikardi-3-yarali-1039054h.htm

aw722565-02-hpyg.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yola nasıl döküldüyse sorumlularını kasten öldürmeye teşebbüsle yargılayacaksın.
Yağ şeridin ortasına dökülmüş gibi; motorcular bu ve Kağıthane tünellerinde genelde emniyet şeridinden gider, muhtemelen tünel boştu ve ortadan gitmişler ve düşmüşler. Çok kısmetsizlik olmuş.

Yağ şeridin ortasına dökülmüş gibi; motorcular bu ve Kağıthane tünellerinde genelde emniyet şeridinden gider, muhtemelen tünel boştu ve ortadan gitmişler ve düşmüşler. Çok kısmetsizlik olmuş.
İnsan canı çok ucuz abi.
Böyle bir şey taşıyorsan gerekli tedbiri alacaksın.
Ama hukuk adalet olmayınca nasıl olsa bir şey olmaz mantığıyla şaka gibi yaşıyoruz.

Motosikleti
İnsan canı çok ucuz abi.
Böyle bir şey taşıyorsan gerekli tedbiri alacaksın.
Ama hukuk adalet olmayınca nasıl olsa bir şey olmaz mantığıyla şaka gibi yaşıyoruz.
Yaşadığım semtte son 2 yıl içinde arabamın lastiklerine 4 defa yama yaptırdım. 1997-2022 arası lastiğim patlamadı / yama yapılmadı - bu istatistiğe bakılırsa çok anormal bir durum var; yollar bir garip oldu. Her taraf inşaat vs.

Ülkenin en acı ve en büyük problemi , kimseye hiç bir konuda hesap sorulamaması. Hiç kimseye hiç bir konuda hesap sorulamıyor üstüne üstlük namuslu vatandaş kanun karşısında haksız duruma düşüyor. Zenginler iyi avukatlarla yırtarken fakirler nanay.
Şekspirin 2. henri oyununda bir replik vardı. "The first thing we do, let's kill all the lawyers" .
Yani kısacası kötü durumdayız.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili kardeşlerim,

Tamam yağ dökülmüş yol kayganlaşmış motorcular kayıp düşmüş anladım da.

Yahu hiç mi yola bakmaz insan , zemin kontrolü ne demektir hiç mi duymadınız. Tutuş yoksa denge yok demektir daima zemin kontrolü ile gidilmesi gereklidir.

Aklıma gelen tek ihtimal yağın tünelin hemen başlangıcında yere dökülmüş olması ve aydınlıktan tünelin yapay ışığına giren motorcuların görüşünün yetersiz olmasıdır. Hele birde güneş gözlüğü veya vizörü var ise o noktaya kör uçuşu ile girmişlerdir ki bu da yine kendi hatalarıdır.

Tünel girişlerinde extra dikkatli olalım arkadaşlar.

Motosikleti
Sevgili kardeşlerim,

Yahu hiç mi yola bakmaz insan , zemin kontrolü ne demektir hiç mi duymadınız. Tutuş yoksa denge yok demektir daima zemin kontrolü ile gidilmesi gereklidir.

Aklıma gelen tek ihtimal yağın tünelin hemen başlangıcında yere dökülmüş olması ve aydınlıktan tünelin yapay ışığına giren motorcuların görüşünün yetersiz olmasıdır. Hele birde güneş gözlüğü veya vizörü var ise o noktaya kör uçuşu ile girmişlerdir ki bu da yine kendi hatalarıdır.

Tünel girişlerinde extra dikkatli olalım arkadaşlar.
Tünel girişine yakın görünüyor, bir de o tünellerin ikisinin de asfaltlarında o meşhur ziftle kapatılmış çatlaklar var, Onların arasında iyice kamufle de olmuştur o yağ...

Sevgili kardeşlerim,

Yahu hiç mi yola bakmaz insan ,

Haydaaaaa

Hocam düz, yandan katılımların olmadığı, önünden otomobillerin gittiği yolda insan ister istemez pür dikkat gidemiyor, büyük bir ihtimal otomobiller oradan frensiz geçtiği için anlaşılma ihtimali az.

Müsaadenizle

Düz şehirler arası asfalt yolda gidiyordum, süratte malum benim 100 cc kendini yırtsa 50 km / h ya vardır, ya yoktur. Asfaltı enlemesine bir metre kadar kesmişler, işleri bittikten sonra her halde otursun diye mıcırla doldurmuşlar, uzaktan görülmesi mümkün değil son anda fark ettim, fren yapmama rağmen mıcıra saplanıp düştüm.

Yani normal şartlarda insanların aklına böyle şeyler gelmiyor, ister istemez odaklanmadığı için de görmüyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eskiden hanımla kayınvalideyi arabayla otogara götürürken virajlı tünel içinde ben de yağa denk gelmiş ve sağımdaki duvara yandan girmiştim. Hanımın kafatası çatlamıştı kazada. O gudubet arabadan kurtulmak için mecburen hanıma yeni araba almıştım.

Eskiden hanımla kayınvalideyi arabayla otogara götürürken virajlı tünel içinde ben de yağa denk gelmiş ve sağımdaki duvara yandan girmiştim. Hanımın kafatası çatlamıştı kazada. O gudubet arabadan kurtulmak için mecburen hanıma yeni araba almıştım.
Seninki büyük şanssızlık. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar