Şıpıdık terlikle motosiklet lastiği değişimi

Motosikleti
cbf 150
Muzoya özel videoydu bu şıpıdık şığıdık muzo nerede gene?

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
cbf 150
Kendi etti kendi buldu. Devamlı arsız kediler gibi yemek için sırnaştı ama böyle gitmezdi. Neyse gelir gene belkide gelmiştir bile :))

Motosikleti
cbf 150
Emek bile yok :))) bildiğin şıpıdık terlikle lastik monte ettim hani diyor ya bazı arkadaşlar makine laızm vs vs sen ne anlarsın diye . Ben şıpıdık terlikle motoru dans ettiririm :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Emek bile yok :))) bildiğin şıpıdık terlikle lastik monte ettim hani diyor ya bazı arkadaşlar makine laızm vs vs sen ne anlarsın diye . Ben şıpıdık terlikle motoru dans ettiririm :)

Ben sana şıpıdık terlikle lastik değiştiremezsin demedim. Şıpıdık terlik ile motora binemezsin dedim.

Yoksa demedimmi ???

Hoca olarak bir yerlerde mutlaka böyle şatafatlı bir laf etmişimdir 😁😁😁😁😁

Sevgilerimle

Motosikleti
cbf 150
Sen bana şıpıdık terlikle offroad yapamazsın demiştin :))) muzoda şnanmamıştı hatta hayabusası yok bunun hayatı yalan demişti :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen bana şıpıdık terlikle offroad yapamazsın demiştin :))) muzoda şnanmamıştı hatta hayabusası yok bunun hayatı yalan demişti

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şurada detaylı bir açıklaması var:

Buraya yazılmadan yaklaşık 1 hafta 10 gün önce instagram'da benim de karşıma çıktı, son zamanlarda moda olan bir konu herhalde. (Eskilerin gayet iyi bildiği bir numaradır kesin...)

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
cbf 150

Buraya yazılmadan yaklaşık 1 hafta 10 gün önce instagram'da benim de karşıma çıktı, son zamanlarda moda olan bir konu herhalde. (Eskilerin gayet iyi bildiği bir numaradır kesin...)
Onlar şıpıdık terliklemi yapmışlar :)))

F54

bu taktiği daha önce gs lastiği değiştiren bir dayı dan görmüştüm
eli anahtar tutan herkes yapabilir bence kolay gözüküyor denemek lazım en azından jantın şakülü kayma durumu yok

Motosikleti
cbf 150
Kolay, sorun şu o lastiği arazide janttan çıkrabilicekmisin :))) takma işi en kolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar