Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)

Motosikleti
CB650R
Bu listeye cb750 hornet eklenebilir
Piyasa ne alemde bilmiyorum ama 300k 5bin km altı 700clx çok pahalı bir tercih olur. daha 2 ay önce 200-220ye veriyorlardı 5-6bin km de olanları
Eski motorum olur kendileri güzeldir. Piyasası olmamasından dolayı ilan fiyatları yanıltıcıdır %20 %30 altını teklif edin

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhaba, şuan mt25 kullanıcısıyım yaklaşık 10bin km kullandım motoru yükseltmek istiyorum ve aşağıdaki motorları not aldım.

1. CFMOTO 700CL-X Sport
  2. Suzuki GSX-8S
  3. Triumph Tiger Sport 660
  4. Triumph Trident 660
  5. Yamaha MT-07 ABS
  6. Kawasaki Ninja 650
Yüksek cc tecrübem yok ama mt25 den sonra geçilecek bi ara motorda yok bu yüzden listedeki motorlardan birisine geçmeyi düşünüyorum. Listedeki cf haricindeki motorların 2.el piyasa değeri 400-450k arası değişiyor yüksek km de olanları ancak cf yi 300k ya 5bin km altında bulabiliyorum. Bütçeyide 400k nın üzerine çıkarmam biraz zor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

80 beygirlik motorlar ne zaman ara motor oldu yahu ?

Bunlar basbaya büyük motorlar güzel kardeşim . Ağırlık avantajı nedeni ile sahip oldukları 80 beygir ile çok ciddi performans gösterebilirler. Herşey son hız değil.

10 k tecrübe ile bu motorlara geçmek istemene hiç bir itirazım yok ama sakın bunları küçümseme büyük hata yaparsın

Sevgilerimle

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
80 beygirlik motorlar ne zaman ara motor oldu yahu ?

Bunlar basbaya büyük motorlar güzel kardeşim . Ağırlık avantajı nedeni ile sahip oldukları 80 beygir ile çok ciddi performans gösterebilirler. Herşey son hız değil.

10 k tecrübe ile bu motorlara geçmek istemene hiç bir itirazım yok ama sakın bunları küçümseme büyük hata yaparsın

Sevgilerimle
günümüz teknolojileriyle artık çocuk oyuncağı bu aletler

Motosikleti
yaşlılar anlamıyor kardo, sürüş modları vs. bunlara yabancılar.

Motorlu araçlardaki neredeyse tüm yardımcı sistemler sürücü hata yaptıktan sonra devreye girerler. Biz yaşlılar ABS olmadan da fren yapıp düşmeden durabiliyoruz . Siz ABS si olmayan motorun yanından geçerken bile ısırır diye açıktan geçiyorsunuz 😂😂😂😂

Liste dahilinde gsx 8s tercih ederdim, hornet 750 liste dışı eklenebilir.

Kağıt üstü veya kullanıcı yorumunu bilmem ama benim gözümde mt25 ile hornet500 arasında yüzde 50 fark var. Ikına ıkına 150ye çıkar mt25, hornet ise o hıza nerdeyse 2 kat daha hızlı çıkar. Bayağı fark var aralarında.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Motorlu araçlardaki neredeyse tüm yardımcı sistemler sürücü hata yaptıktan sonra devreye girerler. Biz yaşlılar ABS olmadan da fren yapıp düşmeden durabiliyoruz . Siz ABS si olmayan motorun yanından geçerken bile ısırır diye açıktan geçiyorsunuz 😂😂😂😂s
Limon sıkma tekniği uygulayanlar bunu beğendi. :)

Bu liste içinden en tercih edilir olan gsx gibi duruyor.

Motosikleti
D400
Motorlu araçlardaki neredeyse tüm yardımcı sistemler sürücü hata yaptıktan sonra devreye girerler. Biz yaşlılar ABS olmadan da fren yapıp düşmeden durabiliyoruz . Siz ABS si olmayan motorun yanından geçerken bile ısırır diye açıktan geçiyorsunuz 😂😂😂😂

hı hı.

Motosikleti
okancım haddin olmayan hiç bilmediğin görmediğin yanından bile geçmediğin konulara bulaşma kendi kumunda oyna benim kumum senin belini aşıyor ben muzoya benzemem ha
Erinççim lütfen o ismini anmayı istemediğim arkadaşa benzeme zaten. Senin sorunun sadece ergenlik . Bir kaç yıla kadar kendiliğinden düzelecek üzülme kıyamam 😎

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
eyyyy muzonun ruhu gelsiysen bu gonseriye kalp at burda oldugunu bilelim
huuuuuuuuu vaaaaaaaaa viinnnnnn
😂😂😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar