MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Sukuter zaten, cam var. Hatta deflektör bile aldım. :D Benim LS2 den daha sesli olduğunu düşünmüyorum. Hatta benim için yükseltme bile olabilir.

Gemini "HJC V10; naked (çıplak), retro, scrambler ve cafe racer tarzı motosikletler için özel olarak tasarlanmış modern bir fiberglas kapalı kasktır." diyor. O yüzden emin olamadım. Bu konuyu araştırıyorum şimdi. Ama kaskı beğendim renk olarak. Bir de siyah vizör bulursam yanına alacağım gibi duruyor.
Ya görüntüsü nedeniyle öyle yazmış da sırıtmaz hiçbir motorda. Nolcak yani Pista'yla sukuter sürsen ne olurrr, HJC V10'la CG sürsen ne olur.

Bu arada drd motorbikes sitesinde baya indirim var, pantolon, termal tişört, aksesuar, ekipman cart curt.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
8 bine fiber kask, bence iyi bir alışveriş oldu. Sharp değerlendirmesi yok. Ece.22.06 karşılıyor. Pinlock ta var. Gelsin de deneyelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun aldıysanız :D Güzel kask. Ben de 2 tane termal tişört aldım bakayım işe yarıyor mu montun içine giyince.
Bilgi için teşekkürler. 🍻

Son düzenleme:
Motosikleti
Cruiser
Bunun bize yansıma ihtimali AB ye vizesiz girmemiz ihtimaliyle aynı. Goygoyuna yasa gibi geliyor kulağa.

Ha yok biz çok ciddiyiz ve sizleri, motosiklet kullanıcılarını düşünüyoruz sadece diyorlarsa; kaskları yurtdışından sipariş edebilelim madem ama hiçbir vergi ve limit olmasın.

O da olmaz ama vergisiz kullanmanızı istiyoruz diyorlarsa, kendileri kask getirtip direkt vergisiz satabilirler.

Yani olmaz 🤣

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Evet. Kaldırıp öyle sapladılar. Yoksa girmez.
Bu melmekette kalkan hiç bir şey inmez. (çük hariç)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar