MT-25 2016 ÇALINDI KENDİ MOTORUM

2 haziran salı akşamını 3 haziran çadşambaya bağlayan gece sabaha karşı 2016 MODEL GÜMÜŞ GRİ RENK YAMAHA MT25 2016 model 04.45 de ümraniyeden çalınmıştır gören duyan olursa bilgi verebilir mi 0530 590 57 54 Plakası 34 SN 6709 MOTORUN ARKA JANTI AÇIK MAVİYE BOYALI ŞASE VE ÖN JANT ORJİNAL LACİVERT SADECE ARKA JANTI AÇIK MAVİYE BOYALI ÖN FAR ÜSTÜ CAMINDA MT25 STİCKERİ VAR ARKA LASTĞİ DE BOYALI BİRAZ ORDAN TANINABİLİR MUSTAFA KEMAL YENİSAHRA ATAŞEHİR TARAFLARINDAN ŞÜPHELENİYORUZ

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üzerinde ne marka kilitler vardı, onu bilelim de kilit almaya niyeti olup konuyu okuyanlar o markaları almasınlar.

Kaskonuz yoksa geçmiş olsun.

Motosikleti
Voge 250RR
Üzerinde ne marka kilitler vardı, onu bilelim de kilit almaya niyeti olup konuyu okuyanlar o markaları almasınlar.

Kilitli olduğunu sanmıyorum, zaten bu dönemde kameralı bir noktaya koymak da şart oldu. Biz temudan güvenlik kamerası alıp evin dışına ulaşılamayacak bir yere taktık mesela, bunun yetip yetmeyeceği de meçhul umarım deneyimleyip öğrenmemiz gerekmez.

Motosikleti
Kilitli olduğunu sanmıyorum, zaten bu dönemde kameralı bir noktaya koymak da şart oldu. Biz temudan güvenlik kamerası alıp evin dışına ulaşılamayacak bir yere taktık mesela, bunun yetip yetmeyeceği de meçhul umarım deneyimleyip öğrenmemiz gerekmez.
Ben xmax'ı alınca daha bayiden çıkmadan kasko yaptırmıştım ve hemen abus granit extreme adındaki piyasanın en sağlam zincir kilidinden sipairş etmiştim, 6 taksitle o zincir bütçei zorladı ama 2017'den beri kullanıyorum hala sapasağlam. bir de alamlı disk kilidi almıştım. istanbuldayken evin önünde direğe arka tekerden zincirleyip öne de disk kilidi takıp branda örtüyordum. turuncu takip cihazı da almıştım. Buna rağmen kafam rahat olsun diye kaskoyu da ihmal etmedim.

istanbuldan taşınınca bunlara ilave olarak arka bahçede motoru koyduğum yere bakan pencere kenarına temudan aldığım wifi kamerayı taktım, hareket algılayınca telefona bildirim geliyor, çoğu zaman çadır garajın üzerine çıkan kedileri çekiyor. Ne olur ne olmaz diye bir de samsung smarttag koydum motorlara.

Motosikleti
Voge 250RR
Ben xmax'ı alınca daha bayiden çıkmadan kasko yaptırmıştım ve hemen abus granit extreme adındaki piyasanın en sağlam zincir kilidinden sipairş etmiştim, 6 taksitle o zincir bütçei zorladı ama 2017'den beri kullanıyorum hala sapasağlam. bir de alamlı disk kilidi almıştım. istanbuldayken evin önünde direğe arka tekerden zincirleyip öne de disk kilidi takıp branda örtüyordum. turuncu takip cihazı da almıştım. Buna rağmen kafam rahat olsun diye kaskoyu da ihmal etmedim.

istanbuldan taşınınca bunlara ilave olarak arka bahçede motoru koyduğum yere bakan pencere kenarına temudan aldığım wifi kamerayı taktım, hareket algılayınca telefona bildirim geliyor, çoğu zaman çadır garajın üzerine çıkan kedileri çekiyor. Ne olur ne olmaz diye bir de samsung smarttag koydum motorlara.
Zincir bence fazlasıyla yeterli olmuştur, ben hırsız olsam zinciri gördüğüm motora dokunmam ne biliyim çok fazla itip götürebileceğim motor varken zincire zahmet etmezdim herhalde

Motosikleti
Zincir bence fazlasıyla yeterli olmuştur, ben hırsız olsam zinciri gördüğüm motora dokunmam ne biliyim çok fazla itip götürebileceğim motor varken zincire zahmet etmezdim herhalde
Bir üst sokakta benim motorun ayınısından ama dandik zincirle kilitlenmişi vardı. Benim motorla uğraşmasın ona gitsin diye bütün uğraşım. Yoksa kararlı bir hırsıza yapılacak bir şey yok.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Uzun süredir çalıntı haberleri görmüyorduk. Geçmiş olsun çok. Açıklamasını zaten yapmışsınız ama hiç fotoğrafı yok mu fotosu olsa daha akılda kalıcı olurdu.

Geçmiş olsun kilitlimiydi yoksa acikmiydi
Hocam direksiyon kitli ve önünde bir motor vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun süredir çalıntı haberleri görmüyorduk. Geçmiş olsun çok. Açıklamasını zaten yapmışsınız ama hiç fotoğrafı yok mu fotosu olsa daha akılda kalıcı olurdu.
Hocam fotoğrafı buraya yükleyemiyorum yoksa kendi motorum var tabii

Büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede bulunur.
Sağol sayın abim inşallah

Hocam kilit yoktu direksiyonu kitlemiştim kamera da yoktu bizzat park ettiğim yeri ama ben motorun hemen yanına bi motor daha koyduydum yani aradan alması biraz zor ve ışıksıx alandı ama mutlaka alınması gereken önlemler var özellikle en işe yarayanı bu devirde takip cihazları airtag gibi ve bi tane güzel markalı kilit alarmlı olursa iyi olur ama artık hırsızlar direk parçaya ayırmadıkları motoru genelde bi kaç gün tenha bir yere bırakıp alınıp alınmadığına bakıyorlar ona göre motoru alıyorlar bu durumda da zincir veya taktığınız kilit önemli oluyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar