Revit Mosca'yı bende kullanıyorum kışın bir işe yaramaz ama yazın veya geçiş dönemlerinde 15derece üstünde ne eli terletiyor ne de telefon kullanımını engelliyor tam turluk eldiven ceza yememek için gerekli sertifikası var ama büyük bir kazada çok koruyacağını düşünmüyorum ama sürtünmeli kazalarda büyük bir nebze korurBen geçen ay revit gloves mosca diye bir eldiven aldım standartları karşılıyor mu bilmiyorum pek anlamam ekipmandan zaten bi kaskım bi eldivenim var ama eldivenden gayet memnunum yazlık elimi terletmiyor hemde 2. El aldım 1.500 e bence çok uygun piyasadaki markası bile belli olmayan modellerden ziyade güzel duruşu ve şekli şemali
Paraya kıyıp Alpine sp8 v3 alıcaktım sonra dedimki ne kadar yazlık bi eldiven olsada bu terletir boşuna almayım dedim zaten 250cc kullanıyorum şuanda büyük bir kaza olmaz diye düşündüm tabi bilemeyiz yinede ama neyse işte reviti görünce hoşuma gitti aldım hemen rahatlık hava sirkülasyonu felan gayet iyi diğer adı modeli belli olmayan modellere göre daha iyi koruma sağlıcağını düşünüyorumRevit Mosca'yı bende kullanıyorum kışın bir işe yaramaz ama yazın veya geçiş dönemlerinde 15derece üstünde ne eli terletiyor ne de telefon kullanımını engelliyor tam turluk eldiven ceza yememek için gerekli sertifikası var ama büyük bir kazada çok koruyacağını düşünmüyorum ama sürtünmeli kazalarda büyük bir nebze korur
Alpine sp8 v3ü bende kullanıyorum sıcak havalarda veya şehiriçi sürüşlerde Revit . Uzun sürüşlerde Alpine'i kullanıyorum Alpinein de hava sirkülasyonu iyi ama illaki deri ve bir tık daha kapalı olduğundan terletme illaki yapıyorParaya kıyıp Alpine sp8 v3 alıcaktım sonra dedimki ne kadar yazlık bi eldiven olsada bu terletir boşuna almayım dedim zaten 250cc kullanıyorum şuanda büyük bir kaza olmaz diye düşündüm tabi bilemeyiz yinede ama neyse işte reviti görünce hoşuma gitti aldım hemen rahatlık hava sirkülasyonu felan gayet iyi diğer adı modeli belli olmayan modellere göre daha iyi koruma sağlıcağını düşünüyorum
bu mantığa göre 125 kullanıcıları kaza yapmaz gibi duruyorParaya kıyıp Alpine sp8 v3 alıcaktım sonra dedimki ne kadar yazlık bi eldiven olsada bu terletir boşuna almayım dedim zaten 250cc kullanıyorum şuanda büyük bir kaza olmaz diye düşündüm tabi bilemeyiz yinede ama neyse işte reviti görünce hoşuma gitti aldım hemen rahatlık hava sirkülasyonu felan gayet iyi diğer adı modeli belli olmayan modellere göre daha iyi koruma sağlıcağını düşünüyorum
Yok o mantıkda söylemedim farklı anlamışsınız 1000cc ile kaza 250cc bi motora göre riski daha fazla yüksek hacimli motorum olsa kuvvetli olucağı için tabiki daha güvenlikli ekipman almam için bir neden olurbu mantığa göre 125 kullanıcıları kaza yapmaz gibi duruyorkazanın büyüğü küçüğü olmaz, kaza kazadır. Yere düşerken insani refleks olarak ellerini uzatırsın ilk.
Ben alpinestars smx z kullanıyorum ama pek memnun değilim. Telefon bazen kullanılabiliyor bazen kullanılamıyor. Elin içinde terlediyse içindeki astar eldiveni çıkartırken yerinden kayıyor, bi daha giyerken düzeltmek gerekiyor
Vexo Tempest H2O modelini kullanıyorum. Kalitesinden memnunum ancak yaz ayları için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. İç kısmı tamamen kumaş olduğu için avuç içleriniz ve parmaklarınız sıcak havalarda ister istemez terliyor.