Plakam Düştü Bildiremiyorum

Motosikleti
250 SR
Merhaba dün gece saatlerinde plakam düştü ve 2 tane karakol gezdim bildirmek için sonuçta biri alıp kullanabilir başım belaya girebilir diye fakat karakoldakiler tiktok kaydırarak tenezzül bile etmeden biz ilgilenmiyoruz pazartesiyi bekleyip trafik şubeye gitmen lazım dedi aynı karakolda 1 ay önce arkadaşım plakasını düşürdüğünde bildirdiği için kağıt verdiler anlamadığım şey pazartesiye kadar birisi plakamı alıp herhangi bir illegal işe bulaşırsa benim mi başım ağrıyacak bilen varsa bilgilendirebilir mi ?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
e devlet üzerinden kayıp plaka bildirimi diye bir menü var, ordan bildirim yap. ama yine de karakolda tutanak tutulması gerekiyor.
bu arada112 yi arayıp durumu bildir, karakolun şimdilik işlem yapmadığını söyle. bir şekilde kayıt oluşturmuş ol

Motosikleti
250 SR
e devlet üzerinden kayıp plaka bildirimi diye bir menü var, ordan bildirim yap. ama yine de karakolda tutanak tutulması gerekiyor.
bu arada112 yi arayıp durumu bildir, karakolun şimdilik işlem yapmadığını söyle. bir şekilde kayıt oluşturmuş ol
hocam e devlettekinde tek plaka olduğu için işlem yapılmıyor hatası veriyor normal taksilere özel o sanırım 112yi aradığımda ise karakola gidin diyor hizmet alamıyorum bir türlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet senin başın ağrıyacak türk polisiyle tanışmışsın hayırlı olsun
şaşırtmıyor hiç

Hocam genelde hafta içi mesai saatlerinde ilgileniyorlar. Sen yinede başka bir karakola gidip bildirim yap. Bildirim kağıdının fotosunu çek bir kopyası sende kalsın. Motoru bu şekilde sakın kullanma. Pazartesi plakayı ve ruhsatı noterde yenileyip, basım merkezinden plakayı çıkarttıktan sonra gezersin. Fakat ruhsat yenilemen için karakoldakilerin sisteme kayıp plaka girişini yapması gerekiyor. Giriş yapılana dek noterde işlem yapamazsın.

Hocam bende 2 gun önce düşürdüm. E devletten olmuor. 112 yi ara bağlı bulunduğun ikametindeki karakola bildirim yapıorlar. O karakol da seni arıyor kayıt oluşturmak için çağırıyor seni aynı gun. Gisiorsun karakola kayıp eşya formu dolduruorlar. Edevletten ilgili plakayı sorguladığında da hak mahrumiyeti var yazıyor. Bu kadar

Motosikleti
250 SR
Hocam bende 2 gun önce düşürdüm. E devletten olmuor. 112 yi ara bağlı bulunduğun ikametindeki karakola bildirim yapıorlar. O karakol da seni arıyor kayıt oluşturmak için çağırıyor seni aynı gun. Gisiorsun karakola kayıp eşya formu dolduruorlar. Edevletten ilgili plakayı sorguladığında da hak mahrumiyeti var yazıyor. Bu kadar
vallahi hocam tiksindim ya 112 yi tekrar aradım bugün bizle alakalı bi durum değil yakında ki karakola git diyor kadına diyorum ki gittim ilgilenmediler biri kenarda pubg oynuyor diğeri bankta tiktok kaydırıyor diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor dedim napıcam biri plakamı kullanıp yasadışı bir iş yapar ya da ceza yerse susup cevap vermiyor bu ülkede devlete işin düşmesin

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vallahi hocam tiksindim ya 112 yi tekrar aradım bugün bizle alakalı bi durum değil yakında ki karakola git diyor kadına diyorum ki gittim ilgilenmediler biri kenarda pubg oynuyor diğeri bankta tiktok kaydırıyor diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor dedim napıcam biri plakamı kullanıp yasadışı bir iş yapar ya da ceza yerse susup cevap vermiyor bu ülkede devlete işin düşmesin
açacaksın kameranı diyeceksin ben her şeyi kaydediyorum plaka kayıp başvurusu yapıcam eğer bu sefer de yapmazsanız hepinizden şikayetçi olucam diyeceksin anında işini görürler çay da ikram ederler 😜

Motosikleti
XV250 - FZ6
Bu plakalar neden düşüyor, eskiden vidalanabiliyordu, artık vidalanamıyor, ondan düşüyor herhalde.
Plakayı düşürenler neyle yapıştırmıştı onu da yazarsa, belki biz de önlem alabiliriz.

Valla ben en son düştükten sonra kendim plakayı tutan tırnakları uzattım istesemde alet edevat olmadan çıkmıyo. Arkayada attım beyza mastik artık düşmez heralde çünkü ben çekip çıkaramiyom elimle.

Motosikleti
250 SR
Bu plakalar neden düşüyor, eskiden vidalanabiliyordu, artık vidalanamıyor, ondan düşüyor herhalde.
Plakayı düşürenler neyle yapıştırmıştı onu da yazarsa, belki biz de önlem alabiliriz.
benim ki vidalıydı vidası gevşemiş ve kısa bir mesafede de düşürmedim 20 km yol gelmişim plakasız allah bilir nerde düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açacaksın kameranı diyeceksin ben her şeyi kaydediyorum plaka kayıp başvurusu yapıcam eğer bu sefer de yapmazsanız hepinizden şikayetçi olucam diyeceksin anında işini görürler çay da ikram ederler 😜
bu seferde linç yeriz polisimin yanındayım tayfadan aman aman hiç gerek yok

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Eski motorumda 2 kere plaka düşürdüm. Karakola gittiğimde tutanak tutturup trafik şubeye oradan da notere yönlendirdiler. Sizin başvurduğunuz karakol fos çıkmış herhalde. Çerçeveli plakalık kullanınca düşmedi daha. Sonuç alana kadar farklı karakolları dene ya da cimere yaz bir uyarı yedikten sonra yaparlar herhalde.

Hangi karakola kaç kere gittiğini saatleri Cimere yazarsan iyi olur.
Senin işin çözülmese de işinin iyi yapan birilerinin denetlemesine takılır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar