Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Burada kavramları birbirimize sabaha kadar anlatsak da arada kuşak farkı olduğu sürece anlaşamayız.

İsmet Abi sizin ve bizim nesil farklı bir Türkiye'de büyüdü, yeni nesil Akp Türkiyesinde daha farklı bir ülkede büyüdü.

Polisten ömrüm boyu hak ettiğimden fazla zerre olumsuz bir davranış görmesem de sen de haklısın ama sampsonte de haklı.

Biz gençken duvarlara koyun, kurt, ay may çizerdik. Bizi inandıran adamlar sonradan en büyük terörist sevici çıktılar.

Eleman devletin memurunu, devlet zannediyor. Bu kavramları bilmenin kuşak farkı ile alakası yok.

Maalesef son iktidar; düşünmeyen, okumayan, neyin ne olduğunu kavramayan bir nesil yetiştirdi.

İlkokula kayıt olunca, üniversite diploması garanti haline gelince, işte böyle neyin ne olduğundan habersiz nesiller yetişmesine yol açtı.

Dikkat et. Yazdıklarında virgül, nokta, cümlenin başında büyük harf gibi hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Eleman devletin memurunu, devlet zannediyor. Bu kavramları bilmenin kuşak farkı ile alakası yok.

Maalesef son iktidar düşünmeyen, okumayan, neyin ne olduğunu kavramayan bir nesil yetiştirdi.

İlkokula kayıt olunca, üniversite diploması garanti haline gelince, işte böyle neyin ne olduğundan habersiz nesiller yetişmesine yol açtı.

Dikkat et. Yazdıklarında ne virgül, ne nokta, ne cümlenin başında büyük harf gibi hiçbir şey yok.
birader sen kimsin de sana oturup virgül nokta imla kurallarıyla yazıcam sen kendini ne sanıyorsun sen ciddiye alınacak biri mi sanıyorsun kendini seninle burada nesil tatavası yapmaya gerek yok her şey çok açık ülkenin bugünkü halinin sebebi sen ve senin neslin bugün yaşadıklarımızın hepsinin sebebi sen ve senin neslin hadi yeni neslin senin dediğin gibi olduğunu varsayalım onun sebebi de sen ve senin neslin demirel yaşasaydı aynı yaşta olacaksınız kaç yaşına geldin otur bi sorumluluk al

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Maalesef son iktidar; düşünmeyen, okumayan, neyin ne olduğunu kavramayan bir nesil yetiştirdi.

Dikkat et. Yazdıklarında virgül, nokta, cümlenin başında büyük harf gibi hiçbir şey yok.
Abi çocukta sıkıntılı bir sürü şey var, yakından görsem kapıcı tepiği atacağım onun suratına ama bu konuda haklılık payı olduğu yerler var. Devletin memuru bence de devleti temsil eder, bu nedenle daha özenli olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birader sen kimsin de sana oturup virgül nokta imla kurallarıyla yazıcam sen kendini ne sanıyorsun sen ciddiye alınacak biri mi sanıyorsun kendini seninle burada nesil tatavası yapmaya gerek yok her şey çok açık ülkenin bugünkü halinin sebebi sen ve senin neslin bugün yaşadıklarımızın hepsinin sebebi sen ve senin neslin hadi yeni neslin senin dediğin gibi olduğunu varsayalım onun sebebi de sen ve senin neslin demirel yaşasaydı aynı yaşta olacaksınız kaç yaşına geldin otur bi sorumluluk al
Len sen de baban yaşında adama saygılı ol.

tamamöylediyorsanöyleolsunsanabirşeyanlatmakzorundadeğilimsendüşündükleriniyazdınbendedüşündüklerimiyazdım

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Abi çocukta sıkıntılı bir sürü şey var, yakından görsem kapıcı tepiği atacağım onun suratına ama bu konuda haklılık payı olduğu yerler var. Devletin memuru bence de devleti temsil eder, bu nedenle daha özenli olmalı

Len sen de baban yaşında adama saygılı ol.
beni bu bunaklar delirtti :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
aboo hem bunak hem kılıbık hanımı bırakıp gidememiş...
Öyle düşünme, ne kadar güzel ki dünyanın en boktan motorlarından biriyle Norveç'e gitmeyi motor ve artçı tecrübesi olmayan yengemizi ikna edebilmiş. Başına da kabus gibi işler geldi, korktu, üzüldü ama bunun da üstesinden geldi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Öyle düşünme, ne kadar güzel ki dünyanın en boktan motorlarından biriyle Norveç'e gitmeyi motor ve artçı tecrübesi olmayan yengemizi ikna edebilmiş. Başına da kabus gibi işler geldi, korktu, üzüldü ama bunun da üstesinden geldi.
yok yok dalga geçiyorum benim yapamayacağım bir şey ben 250ccyle bursaya gitmeye üşeniyordum

Bunak dediğin adam sen Sakarya'dan Bursa'ya gitmeye erinirken Nordkapp'a gitti yengeyle
yalnız sakarya değil kocaeli

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yok yok dalga geçiyorum benim yapamayacağım bir şey ben 250ccyle bursaya gitmeye üşeniyordum
Yaw neden yapamayasın? Sen de yaparsın ama ne diyeyim bir üşendin, bir soğudun eski motorundan, bir tembelliğin tuttu.

Neyse en azından yeni motorunla senden bol bol gezi paylaşımları bekliyoruz. Milleti birbirine düşürmeye çalışan anket ya da "siz olsaydınız ne yapardınız?" gibi tuzaklara atlama

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Devletin memuru bence de devleti temsil eder, bu nedenle daha özenli olmalı
Evet. Yüzüne gözüne bulaştırmamalı.
rumoyyw.jpg

Haberin olsun >>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar