lastik alacayim

Motosikleti
Voge 250RR
6. Vites 10bin devir sabit gaz giderken bile lastiklerimin sarmasından artık bütçe ayırıp lastik alacayiz. Benim aklımda hep rosso 3 vardı fakat araştırmak danışmak istedim.

150/60-17 ... 110/70-17

Hangi lastikleri önerirsiniz cst lastiklerim özellikle sıcak asfaltta çok kayıyor frende arka kayıyor ufak gaz verisimde 250cc olmasına rağmen direkt sarıyor

viraj ve fren performansı yüksek lastikler isterim zaten lastikten başka ne istenir ki

Motosikleti
Voge 250RR
Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
rosso sport taktırdım ben yakın zamanda 3000km civarı da kullandım. baya iyi lastik.

Motosikleti
Voge 250RR
rosso sport taktırdım ben yakın zamanda 3000km civarı da kullandım. baya iyi lastik.
Baktigimda anladığım kadarıyla Diablo rosso 3 sporta göre daha iyimis sanırım o zaman hiç tereddüt etmeden rosso alacağım teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaka yapıyoruz kardo be sadece güzel denk geldiği için espri yapıyoruz :D
ben de şaka yapıyorum ya ama lastik de onerseniz iyi olurdu 🥹

bu lastikler özelinde yorum yapmak istemem, zira kullanmadım
ancak lastik genelinde konuşabilirim.

daha performanslı lastik, daha iyi lastik anlamına gelmez. alırken daha çok ödersin, konforsuz olur, çabuk aşınır, daha beteri düzensiz aşınır.
bence rosso sport seni daha mutlu eder.
iyisi mi lastik bayiine git, ikisini de incele. kullanım tarzına hangisi daha uygun karar vermeden önce lastik profillerine bir bak, "ben motoru bu kadar yatırır mıyım" diye düşünüp öyle karar ver.

Motosikleti
Voge 250RR
bu lastikler özelinde yorum yapmak istemem, zira kullanmadım
ancak lastik genelinde konuşabilirim.

daha performanslı lastik, daha iyi lastik anlamına gelmez. alırken daha çok ödersin, konforsuz olur, çabuk aşınır, daha beteri düzensiz aşınır.
bence rosso sport seni daha mutlu eder.
iyisi mi lastik bayiine git, ikisini de incele. kullanım tarzına hangisi daha uygun karar vermeden önce lastik profillerine bir bak, "ben motoru bu kadar yatırır mıyım" diye düşünüp öyle karar ver.
Evet dediğiniz farkı anladım rosso sport daha çok gündelik için diablo daha çok pist için üretilmiş gibi ve haliyle ömrü de biraz kısa oluyor tercihimi Diablo rossodan yana kullanacağım önceliğim motorumun limitlerini artırmak zira benim limitlerim motorunkini geçeli çok oluyor. Lastiğin 1-2 yıl ömrü olsa kafi , zaten aha fazlası ben de bile olmayabilr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar