İzmir Çıkışlı Ege Turu

Motosikleti
Arora-Jaguar 200
Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi akşamlar. 1 Ağustos’ta İzmir çıkışlı bir Ege turu yapmak istiyorum. Datça ya da Fethiye’ye kadar gidip dönmeyi planlıyorum. Bana “kesin şuraları da gör” dediğiniz yerler var mı acaba?

Antik kent önerecek arkadaşlardan ricam, lütfen Efes’i yazmayın; çok kez gittim. Farklı antik kentler rotamın üzerindeyse görmek isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir'de ikamet edenler için çok olağan bir rota, öyle 1 ay önceden programlamaya gerek yok. Akçapınar tostçusunda kahvaltı öneririm, sonrasında Köfteci İmadettin'de köfte..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hatça'yı görmeden dönme.
578vsq1.jpg

Motosikleti
D400
fethiye kadar gidip gelmek ege turu olmuyor ki günlük motor sürüşü oluyor :D

kaç gün kalmalı günlük yapabileceğin max km'ye söylersen daha iyi bilgi verebiliriz.

Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi akşamlar. 1 Ağustos’ta İzmir çıkışlı bir Ege turu yapmak istiyorum. Datça ya da Fethiye’ye kadar gidip dönmeyi planlıyorum. Bana “kesin şuraları da gör” dediğiniz yerler var mı acaba?

Antik kent önerecek arkadaşlardan ricam, lütfen Efes’i yazmayın; çok kez gittim. Farklı antik kentler rotamın üzerindeyse görmek isterim.

o bölgelerde çok gezinirim...önereceğim yerler: dilek yarımdası, zeus magarası hemen yanın panionion antik yerleşim sonrasında dunyanın en buyuk stadyumlarından biri olan magnesia antik kenti, az biraz ilerde priene antik kenti ve meşhur Z yolu, sonrasında bafa gölü antik hreaklia kenti, antik kentin karşısında kalan latmos dağları, sonrasında didim antik kent...çok güzel zaman geçirilecek rotalar

fethiye kadar gidip gelmek ege turu olmuyor ki günlük motor sürüşü oluyor :D

kaç gün kalmalı günlük yapabileceğin max km'ye söylersen daha iyi bilgi verebiliriz.
Fetiye'ye kadar gidip dönmek günlük tur, Fetiye'de 1 gece kalıp dönmek ege turu. Hatta oradan kaşa doğru gidip döndün mü, ege ve akdeniz turu oluyor. :D

Motosikleti
D400
Fetiye'ye kadar gidip dönmek günlük tur, Fetiye'de 1 gece kalıp dönmek ege turu. Hatta oradan kaşa doğru gidip döndün mü, ege ve akdeniz turu oluyor. :D

hocam valla benim için kıyı şeridi takip edip dönmek ege turu anlamına gelmıyor ki cogu kişiye de gelmiyordur diye tahmn ediyorum.

İzmir - Kuşadası - Fethiye - Uşak - Afyon - Balıkesir - izmir

rotası ege turu sayılabilir :D

bu forumda canı sıkıldığı için fethiyeye gidip gelen arkadşalar olduguna eminim :D

ulan biz 2 aydır şu rota için g*tümüzü yırtıyoruz. saat saat, gün gün şuradayız buradayız diye. adam ege turu dediği şeye bak.

e o zaman benimkisine türkiye turu diyebilir miyiz?

ne biçim rota be bu :D

dünya turu da böyle olsun o zaman

images

çizime laf ettiysen hocam, google haritalardan tek seferde bütün noktaları ekleyemiyorsun belli bir kotası var sanırım. ben de tek seferde gözüksün diye paint terk bir şekilde böyle çiziktirdim işte :D

rota güzel değil mi yani şimdi :(

Motosikleti
D400
çizime laf ettiysen hocam, google haritalardan tek seferde bütün noktaları ekleyemiyorsun belli bir kotası var sanırım. ben de tek seferde gözüksün diye paint terk bir şekilde böyle çiziktirdim işte :D

rota güzel değil mi yani şimdi :(

11 duraklama noktası ekleyebiliyorsun diye hatırlıyorum google da.
rota güzel de ne yapacagına bağlı; uçlara sadece bakıp cıkacak isen özellikle mugla bölgesi çok yorucu olur. konaklama noktaları nereler? ona göre yorumlayaym :D

Motosikleti
Yamaha MT-25
İzmir'de ikamet edenler için çok olağan bir rota, öyle 1 ay önceden programlamaya gerek yok. Akçapınar tostçusunda kahvaltı öneririm, sonrasında Köfteci İmadettin'de köfte..
Yok abi ya , akçapınar tostçusu bence sadece isimden ibaret , tek olayı kasap sucuğu koymaları . Yarım ekmek tosta 300 tl fiyat çekiyorlar bence gidilmesi gereken bir yer değil .

11 duraklama noktası ekleyebiliyorsun diye hatırlıyorum google da.
rota güzel de ne yapacagına bağlı; uçlara sadece bakıp cıkacak isen özellikle mugla bölgesi çok yorucu olur. konaklama noktaları nereler? ona göre yorumlayaym :D

aynen 10 ya 11 olması lazım. detaylı tabloyu sonra paylaşacağım zaten de antik kent, görülecek yerler vs nereler varsa artık oralara bakacağım. ama özellikle kıyı şeridinde bak-çık olacak çoğunlukla. denize girme vs olmayacak. denize antalya'da da giriyorum zaten :D maksadım o yol manzaralarında motosiklet sürmek zaten. bu rotada ayvalık kısmını çıkartabilirim sadece. konaklama manisa, izmir, selçuk ve bodrum olarak planlıyorum.

Motosikleti
Yamaha MT-25

Rotanı nasıl yaparsın bilmem ama , kral kaos mezarlarına karşı bir kahve içmeni , bir de fethiyede babadağına çıkmanı tavsiye ederim . Datçaya da geçeceksen eğer knidosa uğramadan dönme.

Motosikleti
750x
Aslında bunun çok basit bir yolu var. Gideceğiniz güzergahta maps'den "Durak ekle" seçeneğini kullanarak yolunuzun üzerindeki bütün müzeleri, örenyerlerini, yeme içme ve konaklama seçeneklerini görebilirsiniz. Uzun yıllardır yalnız geziyorum, bu yöntem çok işime yarıyor. Tavsiye ederim 👍

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yapay zekanin isleri ya aman :)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
aynen 10 ya 11 olması lazım. detaylı tabloyu sonra paylaşacağım zaten de antik kent, görülecek yerler vs nereler varsa artık oralara bakacağım. ama özellikle kıyı şeridinde bak-çık olacak çoğunlukla. denize girme vs olmayacak. denize antalya'da da giriyorum zaten :D maksadım o yol manzaralarında motosiklet sürmek zaten. bu rotada ayvalık kısmını çıkartabilirim sadece. konaklama manisa, izmir, selçuk ve bodrum olarak planlıyorum.
Sen beni Erzurum'da ağırlamadan önce bu rotada ufak bir esnetme yap da ben seni Ankara'da ağırlayayım, Adem'cim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar