Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!

1998 yılından beri 500cc ve moto gp takip ederim. Aprilia ve Kawasaki birinci sınıf motosiklet yarışlarında yılllllarr boyu hep son sıralar için mucadele ettiler.
Kawa baktı bu iş böyle olmuyor, marka ve hevi endrustri imajımız yerlerde diye ayrıldılar dfadfds zekice hareket aslında.

Bu aprilia kaldı. Neyse gel zaman git zaman bu amatör Aprilia ya son senelerde bişeyler olmaya başladı.zanndersem tek galibiyetlerini gecen sene aldılar, belki bu sene emin değilim.
Ulan gecen yarış ne oldu derseniz 1 sıra april, 2 sıra april, 3. april vay anasını avradını.ben şok!

Aslında takdir ediyorum ha, demek ki çalışınca oluyormuş!

Utaan lan kawasaki,
Utan lan Suzuki ( sen de ayrıldın, yemedi)
Utan lan yamaha ( son sıralarda gez dur)

ama en çok sen utan lan Honda. Yıllar boyu sporu domine et, top diye oyna bunlarla, bazı seneler rekabet ayağına mahsustan ayağını gazdan çeken sen koca Honda, bugun bu amatörlerin gerisine düş.
neymiş ilerleme varmış, ya bırak allahını seversen batırdınız lan.4 yıl oldu galiba ortalarda yoksunuz.
battı balık KTM yi bile nasıl hala yakalayamıyosunuz anlam veremiyorum.

Gir linkedin e Aprilia nın ayrodinamik üstünlüğünü yaratan kişileri bul, topla al takıma hepsi bu ya. belli ki bu takımda 3-5 süper adam var.ee senin de paran var, en büyüksün.
Yeter ya, japon genc muhendislerle bu iş olmuyor cok net.Zaten japonya bitti ya bittiiiii.ne kadar üzücü be.

Aprilia nın 2027 prototipni gordum anskimmm o nasıl motor ya,! Seneye yeni motor yeni kurallar falan ama bu aprilia bir değişik işler yapıyor.
Vallaha ben tebrik ederim, azimle sıcan taşı deler. Aprlia bunun kanıtı.

Not: yeni kural gelmiş günde 1 başlık açılıyormuş..güzel kural tebrikler Erhan :) ben de triplere girmiştim başlık açamıyorum diye.iyi iyi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
geldi bitane gariban italyan hepinizi tokatladı geçti

dolaşma len başlıklarımda..arkamdan hakaret edenlerin başlıklaeımda dolaşması yasak.

3-5 adam ve bizi dışarıdan bizi takip eden 15 milyon motorcu bana yeter!!!

son olarak; motorun bozulduğunda, yağ su akıtmaya başlayıp motor arıza ışığı yandığında başlık açacak cesareti bulurusun umarım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
dolaşma len başlıklarımda..arkamdan hakaret edenlerin başlıklaeımda dolaşması yasak.

3-5 adam ve bizi dışarıdan bizi takip eden 15 milyon motorcu bana yeter!!!

son olarak; motorun bozulduğunda, yağ su akıtmaya başlayıp motor arıza ışığı yandığında başlık açacak cesareti bulurusun umarım.
üzülüyon dimi adamlar hem daha ucuza hem daha kaliteli mal yapmışlar diye 😁 ulan bi de bozulmazsa bu alet naparsın yakarsın valla kendininkini :ROFLMAO:

Motosikleti
1190 ADV
Boşver sen şimdi Aprilia MotoGp'yi falan. Yokluğunda Honda Avrupa'da ne kadar satmış, AT ne kadar iyi motormuş bu tür bilgilerden mahrum kaldık. Özüne dön :)

Boşver sen şimdi Aprilia MotoGp'yi falan. Yokluğunda Honda Avrupa'da ne kadar satmış, AT ne kadar iyi motormuş bu tür bilgilerden mahrum kaldık. Özüne dön :)

oyle deme, moto gp onemli ya.

africa italya da gs i zirveden indirmişş. durum çok iyi anlayacağın. almanya verileri 2 ay geriden geliyor tadı kalmadı almanya nın.ya da ben bulamıyorum.

zontes acayip yalnız, skuter da honda ile mucadeye basladı. ucuz da değil haa.

cok dalga gecildi ama Erdost vizyonlu adammış. gerci ben dalga gecmemiştim. gecenler utansın

Motosikleti
1190 ADV
oyle deme, moto gp onemli ya.

africa italya da gs i zirveden indirmişş. durum çok iyi anlayacağın. almanya verileri 2 ay geriden geliyor tadı kalmadı almanya nın.ya da ben bulamıyorum.

zontes acayip yalnız, skuter da honda ile mucadeye basladı. ucuz da değil haa.

cok dalga gecildi ama Erdost vizyonlu adammış. gerci ben dalga gecmemiştim. gecenler utansın

Teşekkürler bilgiler için...

MotoGP'yi Toprak yarışmaya başladığından beri izliyorum ama seyir zevki düşük geldi bana.

İlave olarak Toprak da henüz alışamadı, Yamaha yerlerde sürünüyor zaten...

Aprilia'nın F1'den aşırma taktiklerini anlatan bir sürü video var youtube da, denk gelmediyse onlara bi bak istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar