- Motosikleti
- Hero X-Pulse 200 4v
- Konu Yazar
Bu konuyu modellerin altına yazmıştım ama tartışabilmek adına yeni bir başlıkla ele alayım dedim
Bu habere inanmakta zorlanıyorum. Nasıl hesaplıyorlar tam olarak bilmiyorum ama haberde (Toyota ve BMW'nin ardından) "Brand Finance, Royal Enfield'i 2026 yılı için en güçlü üçüncü otomotiv markası olarak sıraladı." diyor. İki tekerli araçlarda da birinciymiş.
Bağlantısı burada
Bağlantıda (Google çeviri ile) şöyle diyor:
"Brand Finance'ın Otomotiv Sektörü 2026 raporunda Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı. Şirket, AAA derecesiyle 100 üzerinden 88,9'luk bir Marka Gücü Endeksi (BSI) puanı elde etti ve marka değerinde %30'luk bir artışla 1,2 milyar dolara ulaştı.
Royal Enfield, Melbourne'den Münih'e, Rio'dan Bangkok'a kadar küresel çapta güçlü pazar pozisyonlarına sahip. Motosikletleri, sürükleyici deneyimleri ve kültür odaklı topluluk platformları aracılığıyla sürücülerle bağ kurmaya devam ediyor.
Markanın gücü, kalite ve iş ortağı ekosistemi ölçütlerinde elde ettiği tanınırlıkta kendini gösteriyor. Royal Enfield, JD Power 2025 araştırmasında iki tekerlekli araçların genel ilk kalitesinde en yüksek sırada yer aldı ve Otomobil Bayileri Dernekleri Federasyonu (FADA) Bayi Memnuniyeti Anketi'nde 1 numaralı pozisyonu elde etti."
Tamam ben de kullanıyorum; sağlam, memnunum ve seviyorum da bu kadar da değildir. Yurtdışı satış sonrası hizmetleri çok mu iyi acaba? Ya da hindistandaki kullanıcı sayısının yüksekliğinden mi böyle çıkıyor? Ya da Hint kullanıcılar daha mı memnun aldıkları araçlardan? Bajaj ve TVS yok ama Hero da 10 numara bu arada.
Ne düşünüyorsunuz?
Bu habere inanmakta zorlanıyorum. Nasıl hesaplıyorlar tam olarak bilmiyorum ama haberde (Toyota ve BMW'nin ardından) "Brand Finance, Royal Enfield'i 2026 yılı için en güçlü üçüncü otomotiv markası olarak sıraladı." diyor. İki tekerli araçlarda da birinciymiş.
Bağlantısı burada
Bağlantıda (Google çeviri ile) şöyle diyor:
"Brand Finance'ın Otomotiv Sektörü 2026 raporunda Royal Enfield, dünyanın en güçlü üçüncü otomobil markası olarak sıralandı. Şirket, AAA derecesiyle 100 üzerinden 88,9'luk bir Marka Gücü Endeksi (BSI) puanı elde etti ve marka değerinde %30'luk bir artışla 1,2 milyar dolara ulaştı.
Küresel Varlık, Perakende Ağı
125 yıllık bir geçmişe sahip ve kesintisiz üretim yapan en eski motosiklet markası olan Royal Enfield, 80'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Dünya çapında 3.200'den fazla mağazadan oluşan bir perakende ağı, yedi uluslararası CKD montaj tesisi ve dünyanın dört bir yanındaki motosikletçi toplulukları tarafından desteklenmektedir.Royal Enfield, Melbourne'den Münih'e, Rio'dan Bangkok'a kadar küresel çapta güçlü pazar pozisyonlarına sahip. Motosikletleri, sürükleyici deneyimleri ve kültür odaklı topluluk platformları aracılığıyla sürücülerle bağ kurmaya devam ediyor.
Ürün Portföyü, Elektrikli Mobilite
Royal Enfield'in ürün yelpazesi, Heritage, Cruiser, Roadster, Adventure ve Pure Sport kategorilerinde 14 içten yanmalı motorlu motosikleti kapsıyor. Şirket ayrıca, şehir içi ve şehir içi kullanım için tasarlanmış elektrikli mobilite markası Flying Flea ile elektrikli mobilite pazarına da girerek Flying Flea C6 modelini piyasaya sürdü.Markanın gücü, kalite ve iş ortağı ekosistemi ölçütlerinde elde ettiği tanınırlıkta kendini gösteriyor. Royal Enfield, JD Power 2025 araştırmasında iki tekerlekli araçların genel ilk kalitesinde en yüksek sırada yer aldı ve Otomobil Bayileri Dernekleri Federasyonu (FADA) Bayi Memnuniyeti Anketi'nde 1 numaralı pozisyonu elde etti."
Tamam ben de kullanıyorum; sağlam, memnunum ve seviyorum da bu kadar da değildir. Yurtdışı satış sonrası hizmetleri çok mu iyi acaba? Ya da hindistandaki kullanıcı sayısının yüksekliğinden mi böyle çıkıyor? Ya da Hint kullanıcılar daha mı memnun aldıkları araçlardan? Bajaj ve TVS yok ama Hero da 10 numara bu arada.
Ne düşünüyorsunuz?