Dün
@tommygun Kaan abi ile wp den konusurken bunlar fik fik rotalar al sana rota demesi ile sağlık sorunumu ekarte edip sabah uyandığımda bugün yola çıkacağım dedim ve ranzadan aşağı cumborlop atladım,kahvaltımı yaptım ve kaynak sıçramasından dolayı delinmiş muzlu çoroplarımla yola çıkmaya karar verdim
Gidiş Rotası kağıthane-silivri-uçmakdere-mürefte kısmına kadar ilerliyor.
Burada uçmakdereye az kala kahve molası veriyorum zaten büyükçekmece silivri tekirdağaya kadar yol baya bir sıkıcı
Uçmakdereye geldim ve manzaranın tadını çıkardım poseidona,tridenti gösterdim
Çok fazla tecrübesi olmayan için uçmakdere taraflarını önermiyorum kısa ve dar virajları var.bakış kaçırsanız yamaçparaşütsüz uçarsınız,ziraa ben de bir kaç nokta bakış kaçırdım.
Harika köy yolları,dikkat ederseniz artçı pegleri acık burada binip kapatayım derken dengemi bozup motosikleti deviriyorum bahtı perişan piyadeyim

.
Bu da ben
Yollar yeniydi buradan mürefteye kadar ilerleyip rotayı bitirdim şimdi dönüş rotası.
Aynı yolu tekrar gelmek istemediğim için köy yollarını tercih ettim.
Mürefte-tepeköy-çengelli-gölcük-sağlamtaş-tatarlı-inecik bucağı-tekirdağ yolundan bağlanıp yenice-marmaracık-çerkezköy-hallaçlı-aydınlar-gümüşpınar-ihsaniye-subaşı,havaalanı-kağıthane.
Burayı hatırlayan olacak mı bakalım

,
Şimdi ki Metin biraz hatırlayanlara ithafen.
Burada tridenttim olmasını çok istemiştim büyük makinelerin arasında çok özenmiştim SYM ile gelmiştim o gün ve
@Nikkfurie abi bana kağıthaneye kadar eşlik etmişti ben de 125cc adamdaki motosiklet 1200 CC herkes yapmaz yani basar gider her hatırladığımda içimde vay be teşekkürler derim. Yine anmak istedim

.
Sıra geldiii yemek faslına,Ucmakdere içinde şile kadar dolu mekan vardı ama ben bunu merak ettiğim için dönüşte burayı tercih ettim et yemeyi pek tercih etmeyen birisi olarak tekirdağ köftesi favorim.
Fiyat merak edenler için tekirdağ köfte 440 ayran 80 TL idi.
Veee toplam 500 km ile kapanış
Bu yolu yapma amacım haftasonumu boş geçirmemek,ameliyat olma ihtimaline karsı gezinin hakkını vermek(merak edenler için götten) bayrama kadar yatabilirim belki doktor civanıma bağlı.
Aldığım eğitimi biraz da uzun yolda uygulamak ,halen hatalarım var bu hataları pekiştirmek.
Kisisel eşyalara dair öneri ve tavsiyeler; telefon tutucuya parayı kıyın bozuk köy yollarında langur lungur, 100 km üstü hızda bozuk yolda teker gümmm diye girsede halen sağlam, ben de saglamım

Kulak tıkacı evet ürün pahalı ama kesinlikle hak ediyor bu kaskın ses geçirdiğini bilirsiniz 50 km de rüzgar kulak mememe dil atmaya başlıyor yani ama kulak tıkacını iyi yerleştirdiğiniz zaman eğer rüzgar karşıdan gelmiyor ise 100 km üstü hızlarda sadece hafif bir uğultu hissediyorsunuz bakın 100 km üstü diyorum ne kadar önemli bu şekilde yarım saat gitseniz yoldan tiksinirsiniz konforu uç seviyeye çıkarıyor.
Kulak tıkacı markası-nonoise
Telefon tutucu- SP connect.
Tschüsss!