Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Arkadaşlar burada yazdığınız kadar e devlete girip cimer e lütfen istekte bulunan
yüzler olursak belki binler olursak sesimizi birgün duyururuz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar burada yazdığınız kadar e devlete girip cimer e lütfen istekte bulunan
yüzler olursak belki binler olursak sesimizi birgün duyururuz.
şimdi yapacaklarını sanmıyorum. Ama seçim tarihi açıklandığında belki seçim yatırımı dye yaparlar o da dşük ihtimal bir belki.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
şimdi yapacaklarını sanmıyorum. Ama seçim tarihi açıklandığında belki seçim yatırımı dye yaparlar o da dşük ihtimal bir belki.
Meh, yapmazlar bunu bence; yani attıkları taşın ürküttükleri kurbağaya değmesi lazım. Eminim "motorculara bizle aynı hız sınırını verdiler hımımı mımını" diye küfür edecek arabacı odun sayısı buna sevinecek motorcu sayısından daha fazladır zaten...

konuyu yanlis yerden ele almissin bence
duzgun kullanan adamin derdi, kamyonlarla ayni hizda gitmemek, kamyonlarin kör noktasinda kalmamak.
apacilerin zaten bu konuyla alakasi yok.

Motosikleti
VOGE250RR
Bana fark etmiyor bu yasa sadece güvenli kurallara uygun sürmek istediğimde işimi görür. Radar yazısı var gidemiyorum arkamdan gelen tır otobüs beni altına alacak utanmasa. Bu durumun haricinde zaten gazlamak istiyorsam çıkarım kuzey marmaraya bakarım keyfime. Ha derseki hükümet sizden aldığımız paralarla pist yaptık vatandaşa hizmet buyrun gelin o zaman konu değişir.

Motosikleti
750x
Yazının neresinde “yasa çıkmasın” anlamına gelen bir ifade var yahu. Aksine yasa çıkmalı ama ne değişecek ben onu merak ediyorum. Acaba yasa çıktığında herkes kurallara uyacakmı yoksa bugün nasıl sürüyorsa öyle mi sürecek.

Ayrıca eğitmen olunca TRT spikeri gibi kibar mı olmak gerekiyor ? Bize öyle birşey bildirilmedi . 😎

Ne demek ne değişecek abi?
Ceza yemeyeceğiz mesela..
Kendi adıma konuşayım ben Bir çok kör noktası olan kamyonlarla aynı hız sınırını paylaşıp ölüm riskini almaktansa cezayı göze alıyorum. Çünkü başka seçeneğim yok. Ama hız sınırım en azından kamyonlara göre daha az kör noktaya sahip otomobillerle aynı seviyeye çıksa hem ölüm, hem ceza riskinden kurtulmuş olacağım.

Bursa, Sakarya ve Ankara plakalar benim kara listemin başında yer alıyor. Allah hepimizi bunların magandalığından esirgesin.
Şimdi plaka konusunu kapatalım da meydan savaşı devam etsin, yarım kilo çekirdek hazırda bekliyor.

Dürüst olmak gerekirse ben motosiklet hız sınırlarının arabaya eşitlenmesinden ziyade radar, Eds, hızdan ceza yeme konularının Fetöcülükle bir tutulmasını, yasaklanmasını, tüm elektronik hız ölçüm donanımlarının fik fik ülkelere satılmasını destekliyorum.
Reis adamlar darphane gibi para bastılar. Belki darphane hızlarına yetişemedi. Konya'da çevre yolunda 80 km hızla giderken ceza yedim. Duble yok, kaç km hızla gitmemiz lazım. Emeği geçenlerin yatacak toprağı olmasın.

Konu da motosikletlileri yerme başlığı olmuş. Kazaların %80 den fazlası 4 tekerlerin karışmasından kaynaklanıyor. Motorcuların kendi kendilerine yaptıkları kaza yüzdesi 4 tekerli araçların kendi kendilerine yaptıkları kaza oranından az. Bence 4 teker sürücüleri tüm yolu babalarının malı olarak görmemeli. Motorcuların hepsi de sütten çıkmış ak kaşık değil ama bu istisna geneli çöp edemez. Grup sürüşlerinde yaşanan tehlike oranı hız sınırını aşan motorcunun yaşayacağı tehlikeden daha fazla.

Kaç kişinin motoru o hızlara ulaşıyor. Eğitim şart ama bu sadece motorculara özel olmamalı. Trafikte kay kay süren bile eğitilmeli. Özellikle 4 tekere binenler daha çok eğitilmeli. Ben araba sürüyorum artık. Mecburen araba sürüyorum. Motorcular bana görünmez değiller. Ben onları görebiliyorum. Ben görebiliyorsam herkes görmeli. Motoru sollarken ne naneler yiyebileceğini tahmin edebiliyorum.

Motosiklet kullanmamış kişilere 4 teker ehliyeti verilmemeli.

Motosikleti
apec apx7
Reis adamlar darphane gibi para bastılar. Belki darphane hızlarına yetişemedi. Konya'da çevre yolunda 80 km hızla giderken ceza yedim. Duble yok, kaç km hızla gitmemiz lazım. Emeği geçenlerin yatacak toprağı olmasın.

Konu da motosikletlileri yerme başlığı olmuş. Kazaların %80 den fazlası 4 tekerlerin karışmasından kaynaklanıyor. Motorcuların kendi kendilerine yaptıkları kaza yüzdesi 4 tekerli araçların kendi kendilerine yaptıkları kaza oranından az. Bence 4 teker sürücüleri tüm yolu babalarının malı olarak görmemeli. Motorcuların hepsi de sütten çıkmış ak kaşık değil ama bu istisna geneli çöp edemez. Grup sürüşlerinde yaşanan tehlike oranı hız sınırını aşan motorcunun yaşayacağı tehlikeden daha fazla.

Kaç kişinin motoru o hızlara ulaşıyor. Eğitim şart ama bu sadece motorculara özel olmamalı. Trafikte kay kay süren bile eğitilmeli. Özellikle 4 tekere binenler daha çok eğitilmeli. Ben araba sürüyorum artık. Mecburen araba sürüyorum. Motorcular bana görünmez değiller. Ben onları görebiliyorum. Ben görebiliyorsam herkes görmeli. Motoru sollarken ne naneler yiyebileceğini tahmin edebiliyorum.

Motosiklet kullanmamış kişilere 4 teker ehliyeti verilmemeli.
ben de tam tersi düşünüyorum başka kurye kardeşlerimiz ve ug ciler olmak üzere motosiklet sürücüleri başta kendileri olmak üzere herkes için büyük tehlike. uzun yol hız sınırlarını bırakın sağ aynaya bakmayı bir saniye bırakmak bile sağdan bir motorcuyla çarpışmayla sonlanabiliyor. ben yaşadığım şehirde harley i ile başka arabaya arkadan , yandan giren olmadık kaza yapan görmedim. yada herhangi bir pahalı motoru olanın (ss ler hariç) zıpçıktılık yaptığını görmedim. yollarda şahin-doğan azaldıkça sahiplerinin motosiklete kanalize oldukları aşikar.

Motosikleti
cbf 150
hızlı motorlarımda var bir kez olsun hız sınırını aşma cezası yemedim. tek yediğim bir ceza vardı oda köprüde bana çok koymuştu onunda nedeni aracın muyanesini geçirmişim direk yediemine çekmişlerdi.

Tek yediğim hız sınırını aşma cezasını kamyonetimle yedim onuda ilk aldıgımda hız sınırını bilmediğim içinde cahillik.

Motoru ne amaçla kullandıgınızla alakalı ben gezmek için kullanıyorum 90 100 120 gibi süratlerin üstünde zaten etrafı görmüyorsun yola bakmakdan

bana koymuyor açıkcası şu anki kanunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar