- Konu Yazar
Arkadaşlarla bişeyler yapmak istiyoruz ama zaten burada yaşadığım için genel bilindik yerleri gezdik bilinmedik görmelik konumlarınız varmı.
Seninle kalpli göle gitmek isterdimÖrnek rota paylaşıyorum:
Kumkale Seyir Terası - Truva Antik Kenti - Kumkale Tabyası - Sivritepe - Kalpli Göl - Tavaklı Iskelesi - Tragasai - Babakale - Alexandria Troias - Antik Sütunlar
Iyi sürüşler
Yok mu kalpli gölde köfte date'iSeninle kalpli göle gitmek isterdim![]()
Elbeeeet bir günnnYok mu kalpli gölde köfte date'i
Mum ateşinde köfte pişirip, ışığında da yeme işi
Gelmişken Kazdağları'nda Ayazmaya gitmemek te olmaz. Zaman varsa Bozcaada. Pek bir numarası kalmasada Antik liman. Ek olarak Küçükkuyu Zeus Altarı veya Cam seyir terasını da önerebilirim. Zeus altarı da bedava seyir terası. Ama tabi kültür varlıklarına verdiğimiz değerden nasibini almış bir yer.Örnek rota paylaşıyorum:
Kumkale Seyir Terası - Truva Antik Kenti - Kumkale Tabyası - Sivritepe - Kalpli Göl - Tavaklı Iskelesi - Tragasai - Babakale - Alexandria Troias - Antik Sütunlar
Iyi sürüşler
Mitolojik Önemi: Homeros'un İlyada destanına göre, Tanrılar Kralı Zeus'un Truva Savaşı'nı bu tepeden izlediği ve yönettiği rivayet edilir.Gelmişken Kazdağları'nda Ayazmaya gitmemek te olmaz. Zaman varsa Bozcaada. Pek bir numarası kalmasada Antik liman. Ek olarak Küçükkuyu Zeus Altarı veya Cam seyir terasını da önerebilirim. Zeus altarı da bedava seyir terası. Ama tabi kültür varlıklarına verdiğimiz değerden nasibini almış bir yer.