- Konu Yazar
Merhaba şuanda scorpion exo 520 evo air full face kask kullaniyorum. Bu kaski kasim ayinda almıştım. Tabi o zaman havalar soguktu pek anlayamadım ama bugün istanbulda hava biraz sıcaktı ki daha yaz gelmedi. Kaskın içinde havasiz kaldim. Dedim yazin ben ne yapacam bununla o yüzden 2. Kask olarak çene açılır almayı düşünüyorum. Bunaldığımda en azindan rahatça acabilirim. Vizorü açmakta yetmiyor. Cok fazla bir butcem yok 5 6 bin tl kadar fiyata ne onerebilirsiniz ?
Bu arada yazlik montta almam gerekecek herhalde tam emin degilim. Bering marka montum var. Kislikmi yazlikmi bilmiyorum. Icinde astari var. Onu cikartip deneyecem. Olmazsa bir yazlik montta almam gerekecek bunun icin ortalama ne kadar butce ayirmam lazim. Forte gt ler felan var guvenilir mi ?
Bu arada yazlik montta almam gerekecek herhalde tam emin degilim. Bering marka montum var. Kislikmi yazlikmi bilmiyorum. Icinde astari var. Onu cikartip deneyecem. Olmazsa bir yazlik montta almam gerekecek bunun icin ortalama ne kadar butce ayirmam lazim. Forte gt ler felan var guvenilir mi ?