- Konu Yazar
Herkese selamlar, xsr700 kullanıcısıyım ve yakın zamanda 1000cc bandında motosiklet arayışlarına girdim. Her ne kadar pek aynı kategorilerde sayılmasalar da iki motosiklet arasında kaldım super duke ve gsx s1000... Araştırmalarım sonucunda ktm de ciddi elektronik arızaları yaşandığı ve kullanıcıların mağdur olduğunu gördüm gariptir yine bir o kadarda sadık memnun bir kullanıcı kitlesi de mevcut ktm'in. Tahmin edilebileceği üzere suzukinin burada diğer alternatif olmasının sebebi güvenilir ve bilindik olması, güvenli liman olması. Günün sonunda mantığım ile kalbim arasında bir seçim yapmak durumunda kalacakmışım gibi hissediyorum.
Suzukinin güvenilir k5 bloğunun pürüzsüz akıcılığı ile ktm üst seviye sürüş zevki + can sıkıcı elektronik arızaları.... Suzukinin uygun fiyatlı ve sorunsuz olması mantığıma yatıyor ama bir yandan da ktm'in sürüş zevki odaklı karakterinden uzak kalırsam çok şey kaybeder miyim diye düşünüyorum kalbim ktm diyor mantığım suzuki diyor dostlar...
Bu iki motosiklet hakkında bilgisi deneyimi tavsiye ve önerisi olanları sabırsızlıkla bekliyorum...
Suzukinin güvenilir k5 bloğunun pürüzsüz akıcılığı ile ktm üst seviye sürüş zevki + can sıkıcı elektronik arızaları.... Suzukinin uygun fiyatlı ve sorunsuz olması mantığıma yatıyor ama bir yandan da ktm'in sürüş zevki odaklı karakterinden uzak kalırsam çok şey kaybeder miyim diye düşünüyorum kalbim ktm diyor mantığım suzuki diyor dostlar...
Bu iki motosiklet hakkında bilgisi deneyimi tavsiye ve önerisi olanları sabırsızlıkla bekliyorum...