- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Kenara kaydedeyim, lazım olur bana.Karatay Döşeme
Kenara kaydedeyim, lazım olur bana.Karatay Döşeme
Orjinal selesini sorun yokken bozdurup, istediği renk ve dikişi yaptıranlar var. Şehirdışından gönderenler var, önceden çok güzel çantalarda yapıyordu ama son yıllarda çanta yapmıyor. Döşeme ve branda konusunda her türlü tercih edilirKenara kaydedeyim, lazım olur bana.
Benim sürücü selesinde bir problem var, görünürde delik gözükmemesine rağmen yağmurda içine su alıyor bir yerden. Sele üstten kuru bile gözükse üstüne oturup sürdüğümde sol taraftan dışarı su veriyor, pantolon ıslanıyor. Mecburen seleyi güneşte kurutuyorum.Orjinal selesini sorun yokken bozdurup, istediği renk ve dikişi yaptıranlar var. Şehirdışından gönderenler var, önceden çok güzel çantalarda yapıyordu ama son yıllarda çanta yapmıyor. Döşeme ve branda konusunda her türlü tercih edilir![]()
Seledeki deri ile sünger arasında yağmur geçirmemesi için bir naylon/ streç tarzı birşey kullanıyorlar. Senin selede o zarar görmüştür o yüzden suyu emiyodur direkt. Umarım süngerin çürümemiştir. Önümüzdeki günlerde hava güzelleşiyorBenim sürücü selesinde bir problem var, görünürde delik gözükmemesine rağmen yağmurda içine su alıyor bir yerden. Sele üstten kuru bile gözükse üstüne oturup sürdüğümde sol taraftan dışarı su veriyor, pantolon ıslanıyor. Mecburen seleyi güneşte kurutuyorum.